Tips voor zacht én vol haar

Tips voor zacht én vol haar

De trend voor het nieuwe seizoen is zacht, vol en glanzend haar in zachte, sensuele golven alsof een windvlaag het net een beetje warrig heeft gemaakt.


Voor de dames onder ons die kampen met fijn haar dat zich niet makkelijk laat stylen, lijkt dit een onmogelijke opgave. Maar zelfs haar dat snel plat gaat liggen kan weer terug tot leven gebracht worden met de juiste producten en het strategische gebruik van föhn, borstel en de juiste stylingproducten. Zin in meer verklapt je de geheimen die ervoor zorgen dat je haar er altijd speels, energiek en glanzend uitziet.

1. Operatie zachtheid, beginnend bij shampoo  
Je haar ziet er schitterend vol uit wanneer het gehydrateerd en diep gevoed is.  Soms is het echter niet gemakkelijk om hydratatie en lichtheid tegelijk te bekomen. Het geheim? Kies de nieuwste generatie producten die op deze noden inspelen dankzij innovatieve formules die het resultaat zijn van de laatste technologie. Kies ultra-zachte shampoos die diep reinigen zonder de haarvezel te verzwakken en conditioners met speciale micro-verstevigende elementen die voor je haar zorgen door het te hydrateren zonder te verzwaren. Ze spoelen gemakkelijk uit en laten geen sporen achter die het haar kunnen verzwaren. Zelfs de nieuwste haarmaskers hebben ultra lichte formules die voor een intensieve hydratatie zorgen met een vederlicht effect. Een heerlijke hoofdmassage geeft je haar net dat tikje extra.

2. Extra verwennerij voor dunner, fijner haar
Fijn haar is dunner dan andere haartypes. Het is dan ook heel normaal dat het minder volume heeft en snel plat gaat liggen, zeker aan de wortels. Er bestaan veel producten voor dagelijkse styling van fijn haar – enkel lichte formules zorgen voor zachtheid en glans met volume. Zelfs een paar tips kunnen al een groot verschil maken zoals je haar ondersteboven drogen en het niet door de dag te borstelen. De juiste snit? Gelaagd, maar niet teveel, om de lengtes van gewicht te sparen en om het haar body te geven. Als de vorm van je gezicht het toelaat dan kies je best voor een korte lijn – veel gemakkelijker om te stylen en het volume te behouden dan met langer haar.  

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

3. Juist gestyled wordt het al snel zacht
Zelfs professionele styling kan body, luchtigheid en extra glans aan het haar geven. Het beste product? Een mousse die voor zacht, vol volume zorgt en body geeft zonder het haar te verzwaren door de natuurlijke beweging van het haar te ondersteunen. Na het wassen gebruik je een of twee dotjes van het product, zorg ervoor dat je het goed verspreid over de haarwortels. Kam het door met een grove kam en droog zoals gewoonlijk. En als je tijdens de dag je coupe nieuw leven in wilt blazen en het volume wilt benadrukken? Gewoon de wortels lichtjes touperen met een fijne kam en lichtjes sprayen met een klein beetje haarlak.

Neem hier een kijkje voor de juiste haarverzorgingsproducten.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...