Trek de aandacht met prachtig haar, op jouw manier!

Trek de aandacht met prachtig haar, op jouw manier!

Elke dag probeer je er op je best uit te zien. Met je favoriete kleur lipstick, je kenmerkende parfum en je vertrouwde paar hoge – of lage – hakken. Je hele look staat of valt met je haar. Wat als je nu roos hebt, of een gevoelige jeukende hoofdhuid? Al te vaak werd gedacht dat je dan moest kiezen tussen een gezonde hoofdhuid en stralend haar. Maar dat hoeft niet meer...


We hebben allemaal onze eigen stijl, onze favoriete lipstick, schoenen of parfum. Maar eigenlijk is het ons kapsel wat ons echt kenmerkt. Je kapsel maakt deel uit van je identiteit en bepaalt je look. Daarom is het ook uitermate belangrijk dat je haar er prachtig uitziet, net zoals jij dat wilt. De juiste haarverzorging kan jou helpen om er op je mooist uit te zien. Een shampoo aangepast aan je haartype, een verzorgende conditioner of een haarverzorging doen wonderen voor je haar.

  • Shampoo reinigt je haar, maakt het zachter en handelbaar.
  • De 2-in-1, een combinatie van shampoo en conditioner, laat het haar glanzen, maakt het makkelijker doorkambaar en zorgt voor een goede vochtbalans.

Head&Shoulders

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Je wist al dat head&shoulders voor een gezonde hoofdhuid zorgt, maar wist je ook dat je er prachtig haar van krijgt? Het nummer één shampoomerk van de wereld heeft nu een Limited Edition-collectie uitgebracht zodat je mooi én roosvrij haar kunt krijgen, een kapsel net zoals jij het wenst - dit geeft je de nodige dosis zelfvertrouwen om je goed te voelen en dit uit te stralen.

Last van pluizig of droog haar? Extra bescherming nodig tegen schade? Met dit overzicht kun je makkelijk achterhalen wat jouw haar nodig heeft... en je vindt het perfecte product voor jouw haar.Ontdek wat anderen van deze producten vinden.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Isabella

Isabella

gemeld

Maar als je weinig en heel dun haar hebt kun je daar niet veel aan doen.

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...