Trouwen

Wat is het enige dat getrouwde vrouwen gemeenschappelijk hebben?

Een intern welzijnsgevoel dat een extern schoonheidsgevoel schept!


Wanneer de grote dag eraan komt, weet elke toekomstige bruid dat ze er absoluut perfect moet uitzien. Een evenwichtig dieet, sport en veel hydratatie zijn de basisprincipes om een perfecte schoonheid na te streven. Ook als we er niet aan denken, weet de bruid dat haar haar in perfecte en gezonde staat moet zijn. Dit vermijdt bijkomende stress bij het voorbereiden van het huwelijk.

Wist u dat beschadigd haar wegens overmatige vochtigheid tot 10 keer meer kroest dan normaal? Wist u ook dat beschadigd haar tot 3 keer sneller zijn volume verliest dan gezond haar? Om die reden garandeert Pantene elke toekomstige bruid die de gelijknamige haarverzorgingsproducten gebruikt schitterende huwelijksfoto’s die nog lang in het geheugen gegrift zullen blijven. Enkel een gezond verzorgingsritueel tot in de wortels draagt bij tot proper, volumineus en zijdezacht haar.

Met Pantene Pro-V blijven alle haren zichtbaar gezond tot in de wortel en zijn ze gemakkelijk te verzorgen en te borstelen. Het haar blijft beter op zijn plaats, en dit tot in de late uurtjes wanneer de gasten vertrekken. Pantene strijdt tegen beschadigd haar en voor een betere algemene verzorging van de ons haar.

1)
Trek alle haren naar 1 zijde van het hoofd, zodat deze kant meer haar heeft. Tip: altijd het haar wassen en voeden vanaf de wortel voor een perfecte styling.

Pantene

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

2)
Bind de haren met kleine lokken samen door gebruik te maken van een stijltang op lauwwarme temperatuur, zodat de haren snel afkoelen.

3)
Scheid twee lokken. Begin het haar te vlechten vanaf de basis. Om een fijnere vlecht te hebben, gebruik minder haar om een meer volumineuze vlecht te maken. Na verloop van tijd is het duidelijk of er nog extra vlechten nodig zijn om een extra volumineus effect te creëren. U heeft nu een perfect vallende vlecht.

4)
Bind de vlecht vast met een elastiekje, aan de uiteinde van waar we zijn beginnen vlechten, om de vlecht mooi naar beneden te laten vloeien.
Tip: het kapsel kan steeds gepersonaliseerd worden met leuke accessoires.

5)
U ziet er goed uit, en uw stijl is betoverend.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

gerdatje

gerdatje

gemeld

ben zeer tevreden van pantene

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina