WAVY... de hippe stijl voor de coole meiden !

WAVY... de hippe stijl voor de coole meiden !

Vraag je je af hoe het sommige vrouwen prachtig golvend haar hebben? Zin in meer geeft je de juiste tips voor een schitterend resultaat.


Het materiaal:
- een kam
- een ronde borstel
- een haardroger
- een krultang.

Stap 1
We wassen onze haren met een shampoo geschikt voor fijne haren (neem eventueel hier eens een kijkje). De formule van deze shampoo is speciaal ontworpen om te wassen zonder verzwaren, en zeker niet uw haar van het nodige volume te ontzeggen. Zijn de haren beschadigd, kunnen we dit ritueel voltooien door een < a href=https://www.zininmeer.be/mode-en-beauty/haarverzorging/artikel/verzorgingstips-voor-piekfijn-winterhaar>voedende conditioner te gebruiken. De conditioner laten we enkele minuten inwerken en spoelen we daarna uit.

Stap 2
Na het uitwringen van het haar, splitsen we ze mooi in twee gelijke delen zodat er in het midden een spleet ontstaat. Nu kunnen we met een thermo-beschermende spray ons haar behandelen. Deze spray beschermt onze hoofdhuid voor het drogen en garandeert een blinkend en levendig kapsel.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 3
De brushing beginnen we van boven naar beneden om volume te scheppen in het kapsel, terwijl het belangrijk is om steeds te blijven borstelen om de haren losser te maken. Nadien drogen we het haar lok voor lok door ze om de borstel te wikkelen en tot het haaruiteinde te handelen. Nadat de onderkant werd behandeld, kunnen we overschakelen naar de lokken op de bovenkant van ons hoofd.

Stap 4
Voor een coole wavy stijl gebruiken we een krultang. Krul enkel tot de helft van de haarlengte, en laat het enkele seconden rusten voordat het uitrollen. Om uiteindelijk het haar te doen golven, is het aangeraden wat haarspray aan te brengen op de andere helft van het haar.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Vrouwen onder elkaar, praat mee!

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie