Weg met de schaar

Weg met de schaar

Lang, glanzend gezond haar, welke vrouw droomt daar niet van? Het staat voor jeugdig en aantrekkelijk en geeft een boost aan je zelfvertrouwen en je vrouwelijkheid. Om ervoor te zorgen dat je haar met de jaren zijn mooie uitstraling behoudt, heeft het, net als je huid, behoefte aan de juiste verzorgingsproducten. En die zijn nu eindelijk beschikbaar.


Evolutiepsychologen twijfelen er niet aan: gezondheid en haar dat mooi in model valt, wordt vrijwel overal beschouwd als een teken van jeugd en aantrekkelijkheid. Toch geven vrouwen vaak fortuinen uit aan huidverzorgingsproducten om er enkele jaren jonger uit te zien, maar ze beseffen niet dat ook hun haar tekenen van veroudering kan vertonen. Deze tekenen zijn niet zo herkenbaar als rimpels en lijntjes en worden vaak pas opgemerkt als het proces al ver gevorderd is. Op dat moment lijkt de schaar de enige oplossing. Begrijpelijk maar absoluut niet nodig!

7 kenmerken van jeugdig haar
Na jarenlang onderzoek hebben de Pantene Pro-V wetenschappers een duidelijk inzicht gekregen in het proces van haarveroudering en zeven kenmerken van jong en jeugdig haar kunnen bepalen: sterkte, volume, glans, gladheid, hydratatie, herstel van zichtbare schade en veerkrachtige haarpunten. Om deze 7 punten te beschermen en het haar jong en jeugdig te houden, werd een uniek gamma producten ontwikkeld. Je vindt ze in de nieuwe Pantene Pro-V Blijf Jong 7 collectie. Ze zijn het resultaat van tien jaar onderzoek en hebben bewezen dat ze de jeugdigheid van het haar helpen beschermen en de zichtbare tekenen van haarveroudering zichtbaar herstellen.

In slechts 4 stappen naar een jeugdigere look
Als het om een jeugdige uitstraling gaat, dan is de conditie van je haar net zo belangrijk als die van je huid. Toch concentreerde de beauty industrie zich tot voor kort enkel en alleen op de huid van je gelaat en lichaam. Met de lancering van Pantene Pro-V Blijf Jong 7 komt daar nu gelukkig verandering in. Het gamma bestaat uit 4 producten om glanzend, gezond en jeugdig haar te beschermen.

1. Pantene Pro-V Blijf Jong 7 Shampoo
Bevat een mix van twee polymeren die het haar doeltreffend beschermen zonder het te verzwaren. Tijdens het wassen wordt er een beschermend laagje gevormd dat het haar beter bestand maakt tegen externe agressies.

2. Pantene Pro-V Blijf Jong 7 Conditioner
Gebruikt een technologie die het haar vanaf het eerste gebruik doeltreffend beschermt zodat de kans op schade, afbreken en gespleten punten veel kleiner wordt.

Pantene

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

3. Pantene Pro-V Blijf Jong 7 Verjongend Masker
Deze rijke, intens hydraterende formule maakt het haar zacht, glad en jeugdig.

4. Pantene Pro-V Blijf Jong 7 vezelversterkende Spray
Sterproduct uit het gamma is deze spray. Het is het allereerste haarverzorgingsproduct met vitamine B7. Deze vitamine is gekend voor zijn haarversterkend effect. Dit is een leave-in product, uitspoelen is overbodig.

Knip de schade niet weg maar voorkom ze
Door je haar goed te verzorgen vanaf je 30ste kan je het verouderingsproces te slim af zijn en op je 40ste en 50ste nog steeds genieten van de 7 kenmerken van jeugdig haar
Glans
Volheid
Gladheid
Kracht
Veerkracht
Perfecte hydratatie
Vrij van schade

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina