Wie wordt Pantene Swissshgirl 2013?

Wie wordt Pantene Swissshgirl 2013?

Wie wordt het nieuwe gezicht van de Pantene Aqua Light tv-spot? Wie wordt Swissshgirl 2013 en wint een covergirlshoot in Flair? Uit 548 inzendingen werden twee keer tien finalistes gekozen. En wie de winnares wordt, daarover mag jij mee beslissen.


Wie wordt Pantene Swissshgirl 2013 Wie wordt Pantene Swissshgirl 2013

Soepel vallend en licht haar, dat willen we toch allemaal? Zo licht dat het in één vloeiende beweging meedraait als je je hoofd draait. Dat is de perfecte swisssh! Het nieuwe gamma haarverzorgingsproducten Pantene Aqua Light werd speciaal ontwikkeld om je haar dat luchtige gevoel geven. Ideaal voor die perfecte swisssh dus!

Wie wordt Pantene Swissshgirl 2013 Wie wordt Pantene Swissshgirl 2013

De grote dag
Wie wordt Pantene Swissshgirl 2013? Maar liefst 548 meisjes reageerden op de oproep van Flair. Na lang beraad selecteerde een jury van professionals tien Nederlandstalige en tien Franstalige finalistes. Zaterdag 25 mei was het zover: ze werden allemaal verwacht in de studio van SBS in Vilvoorde.

Wie wordt Pantene Swissshgirl 2013 Wie wordt Pantene Swissshgirl 2013

Spannend!
De spanning was te snijden. Gelukkig kregen de meeste meisjes steun, van mama, man of vriendin. Dan was er geen tijd meer om zenuwachtig te zijn. Eerst kreeg iedereen een natuurlijke make-up van Alex Valverde, onze StyleUnited make-up artist. Loredana Danese zorgde dat hun haar netjes steil gestyled werd. En toen werd het menens. In de studio stonden Steve en zijn team klaar. Tijd voor het echte werk, de perfecte swissh. Niet gewoon je haar in het rond zwieren. Er komt veel meer bij kijken. Een mooie glimlach, open blik, ervoor zorgen dat je haar niet je hele gezicht verstopt en dan op het einde gefocust in de camera kijken. Oeps, waar is die camera opeens? Maar iedereen slaagt met glans. Proficiat aan Lenty, Nathalie, Saartje, Evelien, Nikki, Talisa, Alizé en Laura.

Wie wordt Pantene Swissshgirl 2013

En nu, stemmen!
Vanaf maandag 2 juni kun je op de Flair-site gaan stemmen op het mooiste Swisssh filmpje. Het meisje met de meeste stemmen wint en wordt het gezicht van de nieuwe tv-spot van Pantene Aqua Light. Waar wacht je nog op? Klik hier.

Pantene

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Wie wordt Pantene Swissshgirl 2013 Wie wordt Pantene Swissshgirl 2013

Lenty Frans (19, Sint-Lenaarts) - Studeert biomedische wetenschappen
Over haar haar
Op mijn tiende liet ik mijn tot dan toe altijd lange haar kort knippen. Ik was doodongelukkig en heb tranen met tuiten geweend. Sindsdien draag ik het lang.
Over haar swisssh
Dat was even wennen. Mijn haar hing in het begin altijd voor mijn gezicht.
Over haar kandidatuur
Vroeger deed ik vaker mee aan shootings, dus toen ik de oproep zag, was ik meteen verkocht. Ik heb wel eerst aan mijn jongere zusje Kaily gevraagd of ze het oké vond, want het is haar verjaardag vandaag.
Over haar shoot
De shoot was heel leuk. Steve heeft me goed (be)geleid. De rest van het team was ook erg vriendelijk.

Nathalie Van Bocxlaer (24, Aalst) - Administratief medewerker in een immobiliënkantoor
Over haar haar
Ik heb altijd lang haar gehad, durf ook niet te veranderen. Ik ben danseres en dan is lang haar wel mooi. Ik draag het los, met veel schwung.
Over haar swisssh
Ik vind een swisssh vrouwelijk en sensueel, een extraatje als je danst. Met lang haar kun je veel meer spelen.
Over haar kandidatuur
Ik ken iemand die in de spot zat en met haar heb ik het erover gehad. Het leek me wel iets voor mij, met mijn podiumervaring.
Over haar shoot
Voor de shoot had ik enorm veel stress, zeker als je je voorganger ziet. Maar uiteindelijk is het allemaal goed gegaan.

Saartje Cuyvers (20, Ham) - Is mama van een dochtertje van negen maanden en op zoek naar een baan
Over haar haar
Lang haar vind ik supervrouwelijk. Mijn favoriete film is Pocahontas.
Over haar swisssh
Ik speel vaak met mijn haar. Ik kan er niet af blijven. Ik speel het weleens uit.
Over haar kandidatuur
Ik zag de oproep op Vijf en had zoiets nog nooit gedaan, dus ik dacht: waarom niet?
Over haar shoot
Ik vond het zeer interessant om achteraf te zien hoe je in beeld komt. Je krijgt zoveel aanwijzingen die je moet opvolgen.

Evelien Baelus (20, Herentals) - Studeert Office Management
Over haar haar
Ik heb altijd al lang haar gehad, langer dan nu nog. Mijn rode kleur is een echte blikvanger.
Over haar swisssh
Het geeft me een veilig gevoel als ik met mijn haar speel, er iets mee doe, er met mijn handen door ga.
Over haar kandidatuur
Iedereen zei dat het iets voor mij was. En dat klopt!
Over haar shoot
Het was moeilijker dan ik dacht om mijn ogen open te houden, dat geeft meer leven. In slowmotion ziet het er heel mooi uit.

Nikki Michalopoulos (20, Geel) - Studeert maatschappelijk werk
Over haar haar
Ik heb altijd lang haar gehad, mijn ouders vonden dat heel mooi. Vroeger droeg ik het zelfs tot onder mijn achterwerk. Meestal is het los, op school soms in een knot.
Over haar swisssh
Ik vind mijn lange haar elegant en mooi en leg er soms zelf krullen in. Of ik ga slapen met nat haar in een vlecht en dan golft het de dag erna mooi.
Over haar kandidatuur
Ik wilde al lang zoiets doen en toen ik de oproep zag, heeft mijn vriend me aangespoord om mee te doen. Ik was superblij toen ik hoorde dat ik geselecteerd was.
Over haar shoot
De eerste keer was ik te traag: je moet heel hard zwaaien én je ogen open blijven houden. Na drie keer swissshen was ik al klaar. Ik moest alleen opletten om niet scheel te kijken!

Talisa Tamsin (23, Brugge) - Freelance journalist
Over haar haar
Tot na mijn eerste communie is mijn haar nooit geknipt. Het kwam tot aan mijn knieën. Daarna hebben we het heel kort laten knippen, maar dat vond ik vreselijk. Sindsdien hou ik het bij op deze lengte.
Over haar swisssh
Ik vind lang haar wel iets sexy hebben. Ik werk ook in de horeca en merk dat ik extra aandacht krijg als ik mijn haar los doe en terug vast. Als ik dans, swisssh ik ook graag.
Over haar kandidatuur
Ik zag de reclame op vijf en wilde meteen deelnemen.
Over haar shoot
Moeilijker dan ik dacht. Maar ik ben heel tevreden over het resultaat. Jezelf in zo'n vertraagd beeld zien is wel raar.

Alizé Buyle (25) - Interne communicatie voor Oost- en West-Vlaanderen voor Bpost
Over haar haar
Ik laat mijn haar altijd groeien, tot ik het op een gegeven moment beu ben. Dan gaat er soms wel 15 cm af en begin ik opnieuw.
Over haar swisssh
Ik vind lang haar vrouwelijk en sensueel. Als ik uitga, heb ik het los. Anders in een dotje. In het zwembad of als ik dans, dan swisssh ik graag.
Over haar kandidatuur
Vroeger deed ik meer fotoshoots en filmpjes. Sinds ik werk, ben ik ermee gestopt. Maar toen zag ik de reclame en ik vond het zo mooi gedaan, echt zoals de shampooreclames. Dat wilde ik wel een keer proberen.
Over haar shoot
Het was niet zo eenvoudig omdat je aan veel dingen moet denken. Lachen, in de camera kijken en voldoende kracht in je haar zetten. Maar het was supertof!

Laura Goossens (18, Essen) - Studeert integrale veiligheid
Over haar haar
Al van kleins af heb ik lang haar. Ik wilde het ook nooit anders. Ik ga alleen naar de kapper om de puntjes te laten knippen. Later, tegen mijn dertigste, ga ik misschien wel voor een korte coupe.
Over haar swisssh
Ik vind lang haar mooi bij een meisje. Je kunt er veel mee doen. Ik ben me niet bewust van mijn charmes, dus gebruik die ook niet.
Over haar kandidatuur
Een vriendin had het me verteld. Ze is superblij dat ik bij de finalistes ben.
Over haar shoot
Het heeft een tijdje geduurd voor ik de juiste beweging in mijn haar kreeg, het was niet zo makkelijk. Maar het zijn allemaal heel lieve mensen. Ik wil gerust nog eens deelnemen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...