Winterproof haar

Winterproof haar

Het is bijna winter... Hoera! Maar de winterse weersomstandigheden zijn niet altijd even lief voor je haar. Bescherm je lokken tegen kroezen, statische elektriciteit en een ingezakt kapsel.


Vaarwel kroes- en statisch haar
De combinatie van koude vochtige lucht buiten en verwarming binnen is niet ideaal voor je haar. Het gaat kroezen, wordt statisch en droog. De oplossing? Vocht inbrengen. Dat begint met wassen en voeden met een aan je haar aangepaste shampoo en conditioner. Maak één keer per week tijd voor een vochtinbrengende behandeling die je niet hoeft uit te spoelen. De ingrediënten ervan zijn zo geconcentreerd dat ze een film op je haar achterlaten die kan helpen kroes- en statisch haar tegen te gaan. Dat beschermend laagje houdt wel een paar dagen. Breng het aan voor je in bad gaat. Draag een douchekapje dat je lichaamswarmte bewaart en de behandeling stimuleert.

Byebye platte piekjes
De makkelijkste manier om je dunne en slappe haar wat extra body te geven is door volumegevende producten te gebruiken. Was je haar en verzorg het extra met volumegevende shampoos en conditioner. Knijp voorzichtig het water uit je haar en dep je lokken dan droog met een handdoek. Breng een volumegevende mousse aan op je nog natte haar. Deel je haar in vier stukken op en zet die vast met clips. Gebruik een ‘heat protection spray’, richt de haardroger naar beneden op je haarwortels, til ze op met een ronde borstel en droog je haar van boven naar beneden, blaas lucht op de punten. Extra volume krijg je door de wortels op je kruin te touperen en de laagjes onder de onderste helft van je haar te brushen voor extra wijdte.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De beste bescherming
Je hebt je haar gehydrateerd en er volume in gebracht. En nu? Hou je lokken sterk van binnen uit met deze tips:

  • Gedaan met elke dag wassen. Het is helemaal niet nodig en kan je haar schaden.
  • Laat je haar zo vaak mogelijk aan de lucht drogen. Zo verminder je gespleten punten door de hitte van de haardroger.
  • Gebruik altijd een ‘heat protection’ producten voor je je haar gaat brushen. Ze beschermen je haar tegen hoge temperaturen en onnodig breken.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Tientallen tips voor een schonere was!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador