Winterproof haar

Winterproof haar

Het is bijna winter... Hoera! Maar de winterse weersomstandigheden zijn niet altijd even lief voor je haar. Bescherm je lokken tegen kroezen, statische elektriciteit en een ingezakt kapsel.


Vaarwel kroes- en statisch haar
De combinatie van koude vochtige lucht buiten en verwarming binnen is niet ideaal voor je haar. Het gaat kroezen, wordt statisch en droog. De oplossing? Vocht inbrengen. Dat begint met wassen en voeden met een aan je haar aangepaste shampoo en conditioner. Maak één keer per week tijd voor een vochtinbrengende behandeling die je niet hoeft uit te spoelen. De ingrediënten ervan zijn zo geconcentreerd dat ze een film op je haar achterlaten die kan helpen kroes- en statisch haar tegen te gaan. Dat beschermend laagje houdt wel een paar dagen. Breng het aan voor je in bad gaat. Draag een douchekapje dat je lichaamswarmte bewaart en de behandeling stimuleert.

Byebye platte piekjes
De makkelijkste manier om je dunne en slappe haar wat extra body te geven is door volumegevende producten te gebruiken. Was je haar en verzorg het extra met volumegevende shampoos en conditioner. Knijp voorzichtig het water uit je haar en dep je lokken dan droog met een handdoek. Breng een volumegevende mousse aan op je nog natte haar. Deel je haar in vier stukken op en zet die vast met clips. Gebruik een ‘heat protection spray’, richt de haardroger naar beneden op je haarwortels, til ze op met een ronde borstel en droog je haar van boven naar beneden, blaas lucht op de punten. Extra volume krijg je door de wortels op je kruin te touperen en de laagjes onder de onderste helft van je haar te brushen voor extra wijdte.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De beste bescherming
Je hebt je haar gehydrateerd en er volume in gebracht. En nu? Hou je lokken sterk van binnen uit met deze tips:

  • Gedaan met elke dag wassen. Het is helemaal niet nodig en kan je haar schaden.
  • Laat je haar zo vaak mogelijk aan de lucht drogen. Zo verminder je gespleten punten door de hitte van de haardroger.
  • Gebruik altijd een ‘heat protection’ producten voor je je haar gaat brushen. Ze beschermen je haar tegen hoge temperaturen en onnodig breken.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina