zachtheid van pantene

extra zachte shampoo, ruikt heerlijk en wast heel goed. nadien is mijn haar goed kambaar wat meestal een probleem is. het is extra zacht, het glans en ik ben tevreden.je kan het professioneel noemen. ik zou het aanraden in kapsalons want dit is echt een goed product. alsook de combinatie met de conditioner is ideaal voor zijdeglans, zacht haar. Ik gebruikt heet shampoo nu ook voor mijn dochtertje van 3 jaar dat nogal veel knopen in haar haar heeft. Nu is dit aanzienlijk beter. Ze verdraagt de shampoo zeer goed. Schitterend !

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

carofred

carofred

gemeld

ik heb een bon ontvangen van " zin in meer " voor een gratis product van pantene : ik was mijn haar om de twee dagen dus gebruik ik veel shampoo : ik heb de shampoo al diverse malen gebruikt en ben heeeel tevreden, het is een zachte shampoo, ruikt fris en lekker, en maakt mijn haar helemaal soepel en schoon ! 10 / 10 dus wat mij betreft ! dank u hartelijk voor de gratis bon !

  • melden

pantene verzorging en bescherming is voor mij de beste shampoo die ik al gebruikt heb. Mijn haar is terug glanzend en zacht, mijn krullen hebben terug meer volume en klitten minder vlug in elkaar, en hij ruikt lekker ( ook heel belangrijk bij gebruik )

  • melden
dreke

dreke

gemeld

bedankt voor de gratis bon! ik ben zeer tevreden over de shampoo. Heerlijke geur en mijn haar voelt zacht aan!

  • melden
VanessaS

VanessaS

gemeld

De shampoo ook gebruikt via de gratis bon van zin in meer. Na het wassen was mijn haar zachter en glanzender. Wat me opviel was dat het direct goed kambaar was.

  • melden
noopy

noopy

gemeld

ja ik heb hem ook uitgeprobeert met dank aan zin in meer gratis bon en inderdaad je haar voelt glad en zacht en is goed doorkambaar

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Chocolade & co voor je huid

Chocolade & co voor je huid

Chocolade & co voor je huid

Chocolade. Koffie. Suiker. Zout. Noten. Goed voor je of niet? Meestal lees je dat het geen kwaad kan als je het met mate gebruikt. Fout. Laat je volledig gaan en dompel je hele lichaam er in onder.

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Besparen

Besparen

Geschreven door saarke een lid van Zin in meer,04 september 2016