6 no-nonsense kapsels

6 no-nonsense kapsels

Je wordt wakker, helemaal fris en uitgerust. Klaar voor een topdag! Tot je in de spiegel kijkt... Je haar lijkt wel ontploft. Deze 6 no-nonsense looks doen je in een mum van tijd weer stralen.


Doe de droogshampoo!
Bad hair day omdat je je haar niet op tijd hebt kunnen wassen? Overkomt ons allemaal wel eens. Probeer een droogshampoo. Droogshampoos ontvetten je haar en geven het glans en vitaliteit.

Losse dot
Lelijk eendje wordt mooie zwaan met deze lage en losse chignon. Belangrijk bij deze look is dat je het vooral niet té perfect wilt hebben. Verzamel al je haar in een lage paardenstaart bovenaan in je nek en maak die vast met een elastiekje. Rol je staart op in een cirkel en zet ‘m vast met schuifspeldjes. Voilà, zo simpel is het.

Hoge dot
Voor een beetje variatie – en een instant facelift – kun je ook een dot op de kruin van je hoofd maken. Verzamel al je haar in een hoge paardenstaart en maak die vast met een elastiekje. Rol je staart in een cirkel en zet ‘m vast met schuifspeldjes.

Ga voor een mooie haarspeld
Nee, een afleidingsmanoeuvre is niet alleen een militaire tactiek. Kies een mooi haaraccessoire en niemand die het haar errond nog ziet. Een kleurrijke sjaal, vintage speld of eentje met veertjes leiden iedereen af. Werkt elke keer opnieuw.

De truc met de stijltang
Weet je echt geen raad meer met je haar, en heb je vijf minuutjes tijd? Haal dan je stijltang boven. Je moet slechts één keer over de lokken gaan en je haar wordt door de warmte van de tang meteen glad en glanzend. Zo tem je dus een wilde haardos!

Kunst- en vlechtwerk
Ook al heb je een haarsnit op kinlengte, een vlecht haalt meteen je haar uit je gezicht en maakt alles minder saai. Heb je ervaring, varieer dan eens met een Franse of visgraatvlecht. Is vlechten helemaal nieuw voor jou of heb je er gewoon geen zin in, maak dan een dunne vlecht aan elke kant van je hoofd ter hoogte van je slapen en zet die achteraan je hoofd vast met een elastiek. Voeg er een speld of lint aan toe voor de perfecte finishing touch.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Drie simpel, snelle en stijlvolle haarstijlen

Drie simpel, snelle en stijlvolle haarstijlen

Drie eenvoudige, snelle en stijlvolle haarstijlen

Iedereen is het eens: Je hebt net geland op de luchthaven en moet met haast naar een belangrijke afspraak toe, maar dankzij je strakke rooster en vertraagde vlucht heb je geen tijd om je make-up te doen. Maak je geen zorgen, hier zijn drie simpel en snelle haarstijlen die je kan doen zelfs als je haast hebt.

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

De chignon, een tijdloos en stijlvol knotje

De chignon, een tijdloos en stijlvol knotje

De chignon, een tijdloos en stijlvol knotje

De chignon, een tijdloos en stijlvol knotje dat je absoluut eens moet proberen. Dit opgestoken kapsel past perfect bij elke gelegenheid en mits een paar kleine veranderingen en wat krullen erbij, is het zelfs geschikt voor een huwelijk.

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow