6 no-nonsense kapsels

6 no-nonsense kapsels

Je wordt wakker, helemaal fris en uitgerust. Klaar voor een topdag! Tot je in de spiegel kijkt... Je haar lijkt wel ontploft. Deze 6 no-nonsense looks doen je in een mum van tijd weer stralen.


Doe de droogshampoo!
Bad hair day omdat je je haar niet op tijd hebt kunnen wassen? Overkomt ons allemaal wel eens. Probeer een droogshampoo. Droogshampoos ontvetten je haar en geven het glans en vitaliteit.

Losse dot
Lelijk eendje wordt mooie zwaan met deze lage en losse chignon. Belangrijk bij deze look is dat je het vooral niet té perfect wilt hebben. Verzamel al je haar in een lage paardenstaart bovenaan in je nek en maak die vast met een elastiekje. Rol je staart op in een cirkel en zet ‘m vast met schuifspeldjes. Voilà, zo simpel is het.

Hoge dot
Voor een beetje variatie – en een instant facelift – kun je ook een dot op de kruin van je hoofd maken. Verzamel al je haar in een hoge paardenstaart en maak die vast met een elastiekje. Rol je staart in een cirkel en zet ‘m vast met schuifspeldjes.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Ga voor een mooie haarspeld
Nee, een afleidingsmanoeuvre is niet alleen een militaire tactiek. Kies een mooi haaraccessoire en niemand die het haar errond nog ziet. Een kleurrijke sjaal, vintage speld of eentje met veertjes leiden iedereen af. Werkt elke keer opnieuw.

De truc met de stijltang
Weet je echt geen raad meer met je haar, en heb je vijf minuutjes tijd? Haal dan je stijltang boven. Je moet slechts één keer over de lokken gaan en je haar wordt door de warmte van de tang meteen glad en glanzend. Zo tem je dus een wilde haardos!

Kunst- en vlechtwerk
Ook al heb je een haarsnit op kinlengte, een vlecht haalt meteen je haar uit je gezicht en maakt alles minder saai. Heb je ervaring, varieer dan eens met een Franse of visgraatvlecht. Is vlechten helemaal nieuw voor jou of heb je er gewoon geen zin in, maak dan een dunne vlecht aan elke kant van je hoofd ter hoogte van je slapen en zet die achteraan je hoofd vast met een elastiek. Voeg er een speld of lint aan toe voor de perfecte finishing touch.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...