haar was

Zomerstijlen om er een hele zomer stralend uit te zien!

Wat is het geheim waardoor we een betoverend lichaam kunnen hebben, en waarmee we fier op het strand kunnen pronken? Een lichaam dat bovendien zowel aan de buitenkant als de binnenkant stevig en gezond is? Het geheim is uiteraard geen geheim.


Met een geschikt dieet, de juiste evenwichtige voeding en voldoende beweging behalen we allen die gewenste resultaten. Vele mensen vergeten ook dat bijvoorbeeld zichtbaar gezond haar ons zelfvertrouwen kan opkrikken. We zien er goed en gezond uit, en dat zorgt op zijn beurt dat we een heerlijk welzijnsgevoel ervaren. Veel haar hebben, dat is leuk, maar vergt ook veel werk. Wist u bijvoorbeeld dat vochtigheid de kans op kroeshaar enorm verhoogt? Dit zorgt voor gekrulde lokken in het haar, waardoor ons haar 3x kwetsbaarder is dan normaal!

Dit betekent dat voordat we naar het strand gaan – waar ons haar blootgesteld wordt aan hitte en zout water – we best zorgen dat we reeds een gewoonte gemaakt hebben van een goede haarverzorging, zodat onze haren gezond zijn tot in de wortel. Ongeacht wat de warme temperaturen voor ons in petto hebben, haren die er gezond uitzien kunnen ons uiterlijk enkel maar verfraaien. Pantene Pro-V belooft zichtbaar gezonde haren tot in de wortels, die zich verder op gezonde wijze ontwikkelen. Of we nu van de bezienswaardigheden genieten, profiteren van zee en strand of we ons in de natuur bevinden: onze selfies zullen het nodige bewijsmateriaal leveren!

Zo gaan we te werk:

1)
Breng uw haar bovenaan uw hoofd tezamen in een elegante paardenstaart, en centreer ze op de top van het hoofd. De basis van onze paardenstaart moet strak zijn, maar toch soepel blijven. Fixeer de basis van de paardenstaart met een elastiekje.
Tip: het haar moet altijd vanaf de basis gewassen en gevoed worden voor een perfecte zorg.

Pantene

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

2)
Rol en vlecht de paardenstaart in elkaar om een knot te maken en bevestig deze met behulp van enkele spelden.

3)
Trek de bovenste lok van de knot naar boven om extra volume te geven als u dat wenst.


4)
U bent elegant, en uw stijl is prachtig.

Tip van de expert:
Voor sterk haar, die het strand echt waard is, brengen we conditioner aan en leggen ons haar in een mooie en sierlijke haarknot.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Filou119

Filou119

gemeld

Leuk om eens te kunnen uitproberen. Met fantastisch resultaat. Tevreden over de gehele lijn dus. Aanrader. Goed dit ontdekt te hebben. Een mens blijft soms te lang aan zijn vertrouwde zaken vasthangen. En nu blijkt : verandering kan goed zijn. Een tevreden gebruiker.

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina