Aussie doet je haren opnieuw dansen dit festivalseizoen


Beauty
4/10/2018
De zon staat hoog aan de hemel, de sfeer is zwoel. Je rent alvast van de barbecue naar de bar op het dakterras. En je danst de hele nacht, tot de zon weer opkomt. Yep, het is zomer!

En weet je wat het allerbeste is? Het is ook festivalseizoen. Die zalige tijd wanneer je danst op de beste soundtracks, tegen een achtergrond van pure up-beat zomervibes, en dat dagen aan een stuk. Je festival-look is natuurlijk cruciaal: vrijgevochten outfits, een explosie van glitter en een kapsel dat zo op het hoofdpodium kan. Maar helaas: je hebt geen tijd om daarmee bezig te zijn. Je kapsel moet er zonder moeite adembenemend uitzien. Maak je daarom klaar voor het festival met Aussie’s shampoos en conditioners. En creëer snel jouw rockstar-look met de Aussie-styling en hun collectie droogshampoos.

 

Wél jammer: die geweldige tijd die je beleeft in het publiek of op een vieze camping is niet zo best voor je lokken, die sneller uitgeblust zijn dan jijzelf. Geen paniek! Aussie zorgt voor jouw moe gefeeste vlechten, kapotte knotjes of zonverbrande haarslierten die te veel tijd op de festivalweide hebben doorgebracht. Of je nu droog of beschadigd haar hebt dat dringend een post-party-verzorging nodig heeft, de diepe verzorging van Aussie 3 Minute Miracle is je beste vriend en helpt je haar er weer bovenop. Deze miraculeuze conditioner met exotische Australische ingrediënten doet in amper 3 minuten alle festivalschade verdwijnen. Je haar ziet er weer stralend uit. Dus feest er gerust op los deze zomer, Aussie zorgt voor de rest!