Bestrijd roos voor het verschijnt met Head&Shoulders


Beauty
4/05/2019
De DERMA & CARE-formule van Head&Shoulders werd speciaal ontwikkeld om roos en schilfers op een effectieve manier te voorkomen.

Head&Shoulders verbetert zijn producten voortdurend. En ook aan onze efficiëntie werken we dag en nacht.

Die innovatie is dan ook deel van ons DNA. In de jaren ‘60 werkten Dr. Parran, onze oprichter, en zijn team meer dan 10 jaar aan de allereerste Head&Shoulders-formule.

Door nieuwe technologieën hebben we sindsdien onze shampoos en conditioners voortdurend kunnen verbeteren. Dat zorgde voor meer voordelen en een aangenamer gebruik.

De DERMA & CARE-formule behandelt de eerste tekenen van roos, zoals jeuk1 , overtollig talg of een droge hoofdhuid. Zo bestrijd je roos nog voor het verschijnt.

Wat is er veranderd?

Onze formule is nu nog effectiever. En dat is fantastisch nieuws!

We gebruiken nu een nieuw, beter oplosbaar actief ingrediënt in al onze shampoos en conditioners.

Dat is een doorslaggevende verbetering! Want zo kunnen we ook andere belangrijke ingrediënten zoals vochtinbrengende middelen in onze formule integreren.

Het resultaat? Onze producten bieden voortaan een nóg betere verzorging voor je haar en hoofdhuid. Plus: ze helpen effectief tegen roos2, een vette of droge hoofdhuid en jeuk1.

Weg met overbodige ingrediënten

Head&Shoulders vindt dat de samenstelling van haar producten geen geheim mag zijn. Alle gebruikers van onze shampoos en conditioners moeten de ingrediënten kunnen raadplegen. Daarom kan je de lijst met de ingrediënten per product makkelijk checken.

Trouwens: onze klanten geven steeds vaker de voorkeur aan producten zonder bepaalde stoffen, zoals sommige bewaarmiddelen en kleurstoffen. Dankzij de huidige technologische ontwikkelingen zijn deze bestanddelen voor het merendeel van onze producten niet langer nodig. Daarom hebben we besloten om alle overtollige ingrediënten weg te laten.

Ons assortiment DERMA & CARE3 is vanaf nu:

  • Zonder Parabenen
  • Zonder Fosfaten
  • Zonder Paraffine

Gewoon omdat die bestanddelen niet nodig zijn.

De formule van onze conditioner is óók verbeterd

Samen zijn onze shampoo en conditioner het antiroos-duo bij uitstek. Ze helpen je om de tekenen van roos aan te pakken én je haar mooier en gezonder te maken.

Maar onze conditioner doet méér dan gewone conditioners. Waar andere conditioners net de antiroos-ingrediënten van je shampoo kunnen verwijderen, versterkt onze conditioner de werking van die bestanddelen. Dat komt omdat de formule van onze conditioner verrijkt is met actieve ingrediënten.

Onze conditioner zorgt dus niet enkel voor ultieme zachtheid: dankzij ons effectieve werkzame bestanddeel wordt je hoofdhuid ook verzorgd. Aan die formule hebben we jarenlang gewerkt, en we hopen dat je er net zoveel van geniet als wij.

 

1 Jeuk gerelateerd aan roos.
2 Tot 100% zichtbare roos bij regelmatig gebruik, bij 65 personen is 100% van de zichtbare roos verwijderd (klinische studie bij 100 personen).
3 Behalve de gamma’s Supreme en Men Ultra.