De 3 geweldige voordelen van biergist voor je haar


Beauty
10/05/2021
Je haar is dof en broos geworden en je wilt het laten herstellen, zodat het weer sterk is veerkrachtig wordt? Ontdek de kracht van biergist!

Biergist laat je haar sneller groeien

Droom je van lang haar? Dat komt goed uit! Biergist bestaat uit gedroogde gistcellen die microscopische schimmels bevatten. In deze schimmels zit een schat aan vitaminen, mineralen en aminozuren die de aanmaak van keratine bevorderen. Keratine is een proteïne die het belangrijkste bestanddeel van ons haar (en ook onze nagels) vormt. Daarom is de vorming van keratine dus essentieel voor de groei van je haar. Een kuur van enkele maanden met biergist kan er dus voor zorgen dat je haar een paar centimeter extra aangroeit!

Een biergistkuur voor je haar duurt tussen 4 en 12 weken en vergt geduld. Als je elke dag scrupuleus de aangegeven hoeveelheid tabletten bij de maaltijden inneemt, merk je pas vanaf één maand de positieve uitwerking van de kuur!

Biergist maakt je haar mooier en sterker

Biergist laat je haar niet alleen sneller groeien, maar maakt het ook mooier en sterker. Omdat het de synthese van keratine bevordert, kan het je haar beschermen tegen ultravioletstralen en andere schadelijke invloeden van buitenaf. Je haar zal minder snel breken en opnieuw veerkrachtig en sterk worden.

Voor een nog beter resultaat en een nog mooiere haardos raden we je aan om bovenop je biergistkuur een kwalitatieve shampoo te gebruiken, zoals de Head&Shoulders Glad en Zijdezacht shampoo die bovendien ook roos verwijdert!

Biergist voorkomt haaruitval

Het derde voordeel van een biergistkuur is dat haaruitval tot een minimum gereduceerd wordt. Haaruitval kan een natuurlijke oorzaak hebben en seizoensgebonden zijn (het komt vooral in de herfst voor), maar het kan ook wijzen op een probleem, zoals te veel stress bijvoorbeeld.

In beide gevallen kan een kuur met biergist haaruitval aanzienlijk verminderen en haaruitdunning bestrijden, dankzij de vitamine B (1, 2 en 9) die de cellen vernieuwt en zo bijdraagt tot nieuwe haargroei.

Als je haar verliest en last hebt van schilfertjes, ontdek dan het verband tussen roos en haarverlies en wat je eraan kunt doen.

En jij, wat zijn jouw tips en adviezen om je haar sneller te laten groeien of te laten glanzen van vitaliteit?