Drie simpele, snelle en stijlvolle haarstijlen


Beauty
4/10/2018
Iedereen is het eens: Je hebt net geland op de luchthaven en moet met haast naar een belangrijke afspraak toe, maar dankzij je strakke rooster en vertraagde vlucht heb je geen tijd om je make-up te doen. Maak je geen zorgen, hier zijn drie simpel en snelle haarstijlen die je kan doen zelfs als je haast hebt.

1. Lage Zijvlecht
Vrouwen die regelmatig reizen kennen het wel: een haarstijl waarbij je haar in je nek valt, is allesbehalve comfortabel tijdens een vlucht. Met een paardenstaart of dotje in je nek kan je niet ongehinderd naar achteren leunen, terwijl je al zo weinig plaats hebt in een vliegtuig!
De oplossing: een lage zijvlecht, stijlvol en trendy tegelijk. Bovendien kan je met deze haarstijl je hoofd gemakkelijk tegen de rugleuning leggen. Rust en comfort gegarandeerd. Neem je haar aan één kant achteraan in je nek, maak vast met een elastiekje en begin te vlechten (probeer een visgraatvlecht als je handig bent). Maak het uiteinde vast met een andere elastiek en klaar is kees. Het leukste aan deze haarstijl is dat je met deze vlecht gewoon na het landen rechtstreeks naar je afspraak kunt gaan. Of maak de vlecht los voor mooi los, golvend haar. Je ziet, niets dan voordelen en zo eenvoudig om zelf te doen!

2. Stijl en Sluik
Een ander handig kapsel voor drukke, reizende vrouwen is de stijle look. Met een stijltang creëer je in een handomdraai een gladde, zijdezachte look die gedurende de hele vlucht tot aan je zakenlunch mooi in model blijft zitten. Het enige wat je nodig hebt, is een degelijke haarborstel waarmee je gemakkelijk een slag in je haar kunt uitborstelen. Een kleine stijltang is ook altijd handig zodat je je kapsel snel nog wat kunt bijwerken.

Tip: De beste voorbereiding voor je op reis vertrekt, is je haar wassen met een moisturizer en een conditioner. Daarna drogen met een handdoek en behandelen met een haarspray die je haar beschermt tegen de hitte van de stijltang, in model houdt en een mooie glans geeft voor de rest van de dag. Neem tijdens de vlucht eventueel een stoffen haarelastiekje mee om een staart te maken. Zo krijg je geen knopen of een slag in je haar en blijft het glad en sluik.

3. Easy Airport Bathroom Style
Je kan je haar ook laag dragen tijdens de vlucht en bij aankomst een eenvoudige chignon maken. Probeer eens een lage chignon of een nonchalant knotje voor een stijlvolle look — Dit kapsel kan je zelfs heel snel maken in het toilet van de luchthaven, perfect voor dames die regelmatig reizen.