Head & Shoulders - De magie van olie


Beauty
2/09/2021
De missie van het merk Head & Shoulders is roos bestrijden voor het verschijnt. Want niets mag je zelfvertrouwen in de weg staan en je verhinderen volop van het leven te genieten. Head & Shoulders wil je doeltreffende kwaliteitsproducten blijven aanbieden, maar dat niet alleen! Alle Head & Shoulders-flessen zijn gemaakt van 40 % gerecycleerd plastic, en in 2021 moet dat zelfs 70 % worden.


Bovendien krijgt onze shampoofabriek 100 % van haar elektriciteit uit hernieuwbare windbronnen. We hebben ook de doelstelling bereikt van 'nul productieafval naar het stortterrein'. Het afval wordt omgezet in compost, bouwmaterialen, schoonmaakmiddelen voor auto's en huizen, en plastic voorwerpen.

Head & Shoulders is sinds 2017 ook partner van Project Rescue Ocean. Die vereniging helpt leerlingen in scholen milieubewuster te zijn en ruimt elk jaar meer dan 20 ton afval op van stranden en uit zeeën.

Tot slot draagt Head & Shoulders bij aan een eerlijkere samenleving. In het kader van P&G's partnerschap met Goods to Give doneren we regelmatig haarverzorgingsproducten aan mensen in nood in België.

Overtuigd door H&S en zin om je haar te voeden van wortels tot puntjes?

Probeer Head & Shoulders Suprême met argan-, kokos- of avocado-olie. Gebruik de shampoo en conditioner samen voor intens gehydrateerd, heerlijk zacht haar en tot 100 % roosverwijdering*.

Kokosolie

Heeft je haar een hydraterende boost nodig? Een kokosoliemasker voedt je haar tot in de puntjes.

Arganolie

Als je dof, futloos haar weer wilt laten glanzen, is arganolie je beschermengel. Het verhoogt de elasticiteit van je haar en geeft het een stralend gezonde glans.

Avocado-olie

Gebruik deze olie onder de douche als je je haargroei wilt stimuleren en babyzacht haar wilt.

* Tot 100 % van de zichtbare roos, bij regelmatig gebruik. Bij 65 proefpersonen werd 100 % van de zichtbare roos verwijderd (klinische studie bij 100 proefpersonen).