Opsteekkapsels voor kort haar


Beauty
10/05/2021
Zin in een bruidskapsel voor kort haar? Dit zijn onze stap-voor-stap tips voor een elegant en trendy opsteekkapsel.

Volgens de nieuwste haartrend doet kort haar het bijzonder goed. Ook al weten we inmiddels hoe we kort haar verzorgen, toch kan een feestkapsel voor kort haar heel wat ingewikkelder lijken dan voor halflang haar. Maar geen nood! We laten in enkele eenvoudige stappen zien hoe kort haar kan schitteren in een prachtig bruidskapsel voor kort haar. Dankzij dit dynamische en moderne opsteekkapsel zijn alle ogen op de bruid gericht op de grote dag! Overtuigd? Dan zijn hier onze tips voor een stralend bruidskapsel voor kort haar!

Voorbereiding van een bruidskapsel voor kort haar

Stap 1: Eerst borstelen we de knopen uit ons haar. Daarna nemen we een elastiekje en maken we van ons korte haar een halve staart. Om te vermijden dat het staartje in de weg zit voor de rest van het kapsel, zetten we het boven op ons hoofd vast met een knijpspeld.

Stap 2: Met een ander elastiekje maken we van de onderste haarlokken een kleine paardenstaart.

Stap 3: Op deze paardenstaart verdelen we ons haar in twee delen, precies bij de haaraanzet tussen ons hoofd en het elastiekje. We pakken dan de rest van onze paardenstaart, rollen die naar buiten toe op en duwen die in de ontstane opening. Het is niet de bedoeling dat we het haar er volledig door steken, maar om een knotje te maken als voorbereiding op ons bruidskapsel voor kort haar.

Bruidskapsel voor kort haar: en daarna?

Stap 4: Nu pakken we onze halve staart en maken daarvan een hoge paardenstaart, als er nog plukjes los zouden hangen.

Stap 5: We trekken onze paardenstaart iets losser, maken zoals hierboven een opening en rollen de staart op, maar nu naar binnen toe.

Stap 6: Dit is de laatste stap voor ons bruidskapsel voor kort haar! We pakken de onderste haarpartij en draperen die over de pas afgewerkte partij. Daarna zetten we alles vast met een paar schuifspeldjes en klaar!

We hebben nu een eenvoudig en elegant opsteekkapsel gemaakt voor kort haar, ideaal voor een huwelijk; niet moeilijk toch? En laten we vooral niet vergeten dat voor een stralend resultaat een goede shampoo van essentieel belang is!

En wat is jullie favoriete kapsel voor kort haar?