Opsteekkapsels voor lang haar


Beauty
4/10/2018
Zin in een bruidskapsel voor lang haar? Dat treft, want hier is een prachtig opsteekkapsel voor een huwelijk.

Titel: Opsteekkapsels voor lang haar Metaomschrijving: Zin in een bruidskapsel voor lang haar? Dat treft, want hier is een prachtig opsteekkapsel voor een huwelijk.

Nu we weten hoe we mooi lang haar kunnen hebben, leggen we een simpele opsteektechniek uit die gebaseerd is op het opsteekkapsel voor halflang haar. Een eenvoudig feestkapsel dat lang haar laat schitteren. Klaar voor een fantastisch bruidskapsel voor lang haar?

Opsteektechniek voor een bruidskapsel voor lang haar

De opsteektechniek voor een bruidskapsel voor lang haar is grotendeels dezelfde als voor halflang haar, op enkele verschillen na. Voor dit bruidskapsel hebben we een haardonut, een borstel, een transparant elastiekje (of in onze haarkleur), schuifspeldjes en een beetje haarlak nodig.

Het formaat van de haardonut moet aangepast zijn aan de lengte en de kleur van ons haar. Voor heel lang haar gebruiken we best een grotere versie, maar niet te groot!

Stap 1: We maken een paardenstaart op de hoogte waar we ons haar willen opsteken. Voor ons bruidskapsel voor lang haar is een middelmatige hoogte voldoende, halverwege ons hoofd.

Stap 2:We halen onze paardenstaart door de haardonut heen. Tot nu toe gaat alles goed!

Stap 3: We buigen ons hoofd naar voren en verspreiden ons haar gelijkmatig over de donut.

Mooi lang haar voor we het opsteken

Stap 4: We borstelen ons haar tot het glanst en gaan dan verder met ons bruidskapsel.

Stap 5: We nemen het transparante elastiekje (of in onze haarkleur) en draaien dat voorzichtig rond ons haar, aan de basis van de donut. We letten erop dat we ons bruidskapsel niet in de war maken.

Stap 6: We hebben mooi lang haar, dus daar moeten we zoveel mogelijk van profiteren! We pakken ons haar vooraan en verdelen het in twee stukken. Dan rollen we de volledige lengte van ons haar om de donut heen. We zetten alles vast met schuifspeldjes.

Stap 7: Om ervoor te zorgen dat ons bruidskapsel voor lang haar perfect blijft zitten, spuiten we een beetje haarlak op onze donut en/of over ons hele kapsel.

Klaar! Een prachtig bruidskapsel voor lang haar in een handomdraai, waarbij we niet vergeten zijn om een goede shampoo te gebruiken om ons haar mooi en glanzend te houden, elke dag opnieuw.

En welke kapsels gebruiken jullie om lang haar te laten schitteren?