Schoonheidstips voor beschadigd haar


Beauty
8/08/2019
Is je haar beschadigd? Met deze tips voor aangepaste behandelingen bereid je het komende seizoen voor en krijg je snel een glanzende, verende haardos.

In het zonlicht zijn de minpuntjes van je haar makkelijker te zien, vooral na een koude en vochtige winter. Om weer glanzend, sterk en dik haar te krijgen kies je voor efficiënte behandelingen en draag je elke dag opnieuw beter zorg voor je haar.

De juiste producten gebruiken

Het belangrijkste is dat je goede producten gebruikt: een shampoo met intensieve haarverzorging om je haar te voeden zonder het te verzwaren geeft het een instant verjongingskuur.

Wanneer je je haar wast, verdeel je de shampoo van de wortels tot de punten, en zorg je ervoor dat je het haar minstens drie minuten lang met lauw water spoelt. Je kunt aan het spoelwater een soeplepel azijn toevoegen om je haar te revitaliseren. Neem ook de gewoonte aan om een voedende behandeling zoals Pantene 3 Minute Miracle Verzorging & Bescherming te gebruiken voor zichtbaar gezonder, glanzender en sterker haar elke keer dat je je haar wast.

Je haar leren kappen

Zit er geen volume in je haar? Behoudt het zijn vorm niet nadat je het hebt gedroogd en gekapt? Ook dat is een symptoom van broos haar. Shampoos, crèmespoelingen en haarverzorgingsproducten die zonder te spoelen je haar verzorgen, voeden en volume geven, dat zijn je beste bondgenoten voor geslaagde kapsels! Het geheim zit ‘em in de toepassing: gebruik een kam om het product op egale wijze te verdelen van de wortels tot de haarpunten. Daarna droog je je haar: eerst voorovergebogen en daarna, wanneer het bijna droog is , föhn je elke haarlok apart droog vanaf de wortels tot aan de punten.

Goede gewoonten aannemen

Het is een goede gewoonte om je haar te drogen zoals het moet: wikkel het in een handdoek en haal er de knopen met een kam of een goede haarborstel uit.

Een herstellend masker zal je haar ook kunnen verstevigen, maar mocht het nodig zijn, loop dan toch even langs bij de kapper voor een trendy kapsel.

En jij, wat zijn jouw tips om beschadigd haar te herstellen?