Alles over epileren


Beauty
8/08/2019
93% van de Ambassadors raden de Braun Silk-épil 5 aan hun vriendinnen aan

700 Ambassadors van de Ambassador Club hebben, met hun dochter, exclusief 4 weken lang de Braun Silk-épil 5 mogen testen. Ze begeleidden hun dochter in haar eerste stappen op het vlak van elektrisch epileren, dankzij de Silk-épil 5 van Braun die zorgt voor een zachte epilatie en een gladde huid tot 4 weken lang.

Hoe pak je epilatie in het begin aan?
Zoals je wellicht al uit ervaring wist, heb je wat geduld en doorzettingsvermogen nodig als je je voor de eerste keer epileert. Samen met je dochter kun je dit vierwekenprogramma volgen, een project van de Ambassador Club.

1. Eerste keer in de eerste week
Dochter: als je voor de eerste keer een epilator gebruikt, begin dan met een minder gevoelige zone zoals het stuk van je been dicht bij het scheenbeen. Dankzij de massagekop epileer je met de Silk-Épil 5 Wet & Dry van Braun in alle zachtheid onder de douche of in bad. Probeer ook eens de huid die je gaat epileren wat strak te trekken tussen duim en wijsvinger.
Moeder: leer haar hoe ze het best te werk gaat door haar de juiste technieken te tonen.

2. Tweede keer - tweede week
Dochter: epileer de zone van vorige week nog een keer. De epilator neemt nu de haartjes van vorige week mee die zich nog onder de huid bevonden, in de zogenaamde rustfase. Als je wilt, kun je nu een wat grotere zone epileren.
Moeder: Kijk ook even met haar welke lichaamszones makkelijk te epileren zijn.

3. Doorzetten in de derde week
Dochter: herhaal de handelingen van vorige week. Je zult merken dat de haartjes op de geëpileerde zones bijna niet terug gegroeid zijn. Je kunt dus nu andere stukken epileren.
Moeder: zorg ervoor dat ze ook goed haar lichaam hydrateert na het epileren. Ontdek hier ook andere tips.

4. En je bent ermee weg vanaf de vierde week
Dochter: je hebt nu de juiste handelingen te pakken en bedient je epilator als een expert. Nu ben je klaar om je volledige benen te epileren, met gemak!
Moeder: missie geslaagd, je hebt je dochter geholpen om haar eerste epileerervaring tot een goed einde te brengen. Beloon jezelf met een heerlijke ijscoupe (of cocktail), om jullie streelzachte benen te vieren.

Et wat vinden de Ambassadrices en hun dochters ervan?

bribri065
Zaterdagochtend komt de Silk-épil aan, zaterdagmiddag probeert mijn dochter hem al. Een been epileert ze droog, bijna pijnloos, het toestel ligt goed in de hand, is makkelijk te gebruiken en doeltreffend. Tweede been zondag onder de douche, dikke fun! Geen centje pijn, glijdt niet uit je hand, een superzachte huid na het epileren, geen rode puntjes. Mijn dochter is zo tevreden, en heeft nu al besloten dat ze alleen nog maar epileert onder de douche. Ik ga vanavond eens proberen.

ZAZA63 • 10.09.2015 - 18:10
Eerste test droog. Eerste indrukken: heel goed te verdragen, het doet geen pijn, het is makkelijk te gebruiken, mijn dochter is zo tevreden, ze vindt het mooi en haar benen zijn glad na de epilatie. De volgende keer probeert ze het onder de douche.

petaledubonheur • 11.09.2015 - 13:47
Geen pijn, geen brandende benen, een beetje rode puntjes, maar dat is alles. Eerst droog geprobeerd, daarna onder de douche. Ligt goed in de hand. Erg praktisch dat je vier volledige benen kunt epileren voordat de batterij leeg is, perfect dus voor onze eerste testen. Voor het ontharen van de oksels ook heel praktisch, makkelijk en snel, perfect resultaat.

ninamarie64 • 30.09.2015 - 13:51
Mijn dochter is gegroeid dankzij deze ervaring en nu verzorgt ze zichzelf nog beter. Een overwinning, want ze schoor zich meestal. Niet meteen ideaal voor haar, want we zijn van zuiderse afkomst en dus rijk bedeeld met haar... Met deze methode en dit toestel is ze klaar voor haar leven als jonge vrouw. Dank jullie wel!

GREG88 • 29.09.2015 - 21:03
Dank je wel voor dit mooie avontuur. Mijn dochter en ik waren enorm vereerd om deze epilator te mogen testen die we zo leuk vonden. Met Silk-Épil 5 511 is ontharen pijnloos. De epilator is oplaadbaar, erg praktisch als je op reis bent.