Hoe krijg je een stralend mooie huid in de winter?


Beauty
4/10/2018
Deze verzorgingsroutine maakt dat we gedurende de hele winter er stralend uitzien. Wat moet er meer zijn?

Door de winter heeft onze huid heel wat te verduren. De koude temperaturen zorgen ervoor dat onze huid uitdroogt en waarschijnlijk er niet meer zo stralend uitziet. Dit artikel vertelt in 5 stappen hoe we een make-up look kunnen krijgen om er stralend uit te zien!

Stap 1: scrubben

De dode huidcellen kunnen verwijderd worden door tweemaal per week onze huid te scrubben. Op die manier blijft onze huid glad én zacht. Belangrijk is dat we een scrub kiezen die bij ons huidtype past.

Stap 2: hydrateer

Dankzij de dagcrème blijft onze huid gehydrateerd. We eindigen met een gezichtsspray voor extra hydratatie en voor een toetsje van opfrissing. We laten dit kort intrekken met een doekje voordat we aanvangen met make-up aan te brengen.Een vrouw brengt pommade aan en hydrateert haar gezicht.

Stap 3: oneffenheden wegwerken

We brengen wat foundation aan op het gezicht met behulp van een kwastje. De laag foundation (fond de teint) geeft een natuurlijke look.

Stap 4: breng concealer aan

De plekjes van het gezicht die het echt vereisen kunnen aangepakt worden met concealer. Onder de ogen, rond de neus en op de kin is dit vaak het geval. We zorgen dat je dit goed inmengt met de rest van de make-up.Een vrouw brengt een borstel aan op haar gezicht.

Stap 5: blusher

Met een blusher en highlighter in één kunnen we gemakkelijk vormgeven. Hiervoor gebruiken we een contourpenseel. Het poeder gebruiken we daar waar we wat minder glans willen... en we zijn klaar!

Wat is jouw geheim voor een stralende huid? Deel het met ons.