Olaz anti-rimpel


Beauty
17/02/2023
Olaz anti-rimpel biedt basis anti-verouderingsproducten voor een scherpe prijs. De lijn bevat ingrediënten die helpen de aanwezigheid van fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen en die hydratatie bieden voor een jonger uitziende huid. Met keuze uit 4 verschillende lijnen, voor verschillende behoeften: anti-rimpel Verstevigend & Liftend, anti-rimpel Nature Fusion, anti-rimpel Instant Hydration en anti-rimpel Mature Skin.

Belangrijkste ingrediënten: Niacinamide, Pro-Vitamines B5, Groene thee extract
Bewezen resultaten: Vermindert zichtbaar de aanwezigheid van fijne lijntjes en rimpels voor een jonger uitziende huid.

Olaz anti-rimpel Verstevigend & Liftend
bevat Vitamine B3 en E, Pro-Vitamine B5 en groene thee om de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen en je huid zichtbaar te verstevigen. Voor een gladder, strakker en jonger uitziende huid in 4 weken.

Stap 1. Dagcrème
Dagcrème - voor de dagelijkse hydratatie van je huid. Royaal aanbrengen en zachtjes inmasseren op je gezicht en hals. Wordt snel en gemakkelijk geabsorbeerd en biedt een uitstekende basis voor make-up.

Olaz

Stap 2. Nachtcrème
Nachtcrème - wordt aangebracht op een gereinigde huid en helpt je huid te herstellen terwijl je slaapt.

Olaz

Stap 3. Gespecialiseerde behandeling
Gespecialiseerde behandeling - voor de huid rondom je ogen. De huid rond de ogen is veel dunner en kwetsbaarder dan de rest van het gelaat en vraagt daarom ook aangepaste verzorging. Deze gel wordt snel opgenomen en laat een verfrissend gevoel na.

Olaz

Olaz anti-rimpel Nature Fusion
heb je het gevoel dat je huid niet meer zo straalt dan is Olaz anti-rimpel Nature Fusion je gezichtsverzorgingslijn. Geïnspireerd door de natuurlijke regeneratieprocessen van de levende planten, bevat Olaz anti-rimpel Nature Fusion actieve botanische extracten van druivenpitten, ginseng en duindoorn, voor een intensieve huidverzorging die helpt beschermen tegen de verschijning van fijne lijntjes en rimpels. Voor een merkbaar meer stralende en frissere uitstraling bij dagelijks gebruik.

Stap 1. Dagcrème
Dagcrème - voor de dagelijkse hydratatie van je huid. Gebruik Olaz anti-rimpel Nature Fusion elke ochtend en masseer de crème zachtjes op gezicht en hals. Deze crème wordt gemakkelijk door de huid opgenomen en vormt een uitstekende basis voor make-up.

Olaz

Stap 2. Nachtcrème
Nachtcrème - wordt aangebracht op een gereinigde huid en helpt je huid te herstellen terwijl je slaapt.

Olaz

anti-rimpel Instant Hydration
met botanisch extract uit de oceaan. Is de hele dag vochtinbrengend en helpt de hydratatie vast te houden. Voor een frisser, stralendere en gezond uitziende huid bij dagelijks gebruik.

Stap 1. Dagcrème
Dagcrème - voor de dagelijkse hydratatie van je huid. Gebruik Olaz anti-rimpel Instant Hydration elke ochtend en masseer de crème zachtjes op gezicht en hals. Deze crème wordt gemakkelijk door de huid opgenomen en vormt een uitstekende basis voor make-up.

Olaz

Stap 2. Nachtcrème
Nachtcrème - wordt aangebracht op een gereinigde huid en helpt je huid te herstellen terwijl je slaapt.

Olaz

anti-rimpel Mature Skin
met Vitamine E en Pro-Vitamine B5. Voedt en verzorgt de rijpere huid en helpt het vochtverlies te herstellen als gevolg van veroudering van de huid, omgevingsfacturen en hormonale veranderingen. Voor een huid die er vitaler en soepeler uitziet en aanvoelt.

Stap 1. Dagcrème
Dagcrème - voor de dagelijkse hydratatie van je huid. Gebruik Olaz anti-rimpel Mature Skin elke ochtend en masseer de crème zachtjes op gezicht en hals. Deze crème wordt gemakkelijk door de huid opgenomen en vormt een uitstekende basis voor make-up. Deze crème bevat een SPF15 om de huid te beschermen tegen beschadiging door de zon en helpt hierdoor de verschijning van nieuwe en fijne rimpels en ouderdomsvlekken te verminderen.

Olaz

Stap 2. Nachtcrème
Nachtcrème - wordt aangebracht op een gereinigde huid. Deze nachtcrème voedt en regenereert de rijpere huid. De rijke formule is makkelijk smeerbaar en helpt je huid te herstellen terwijl je slaapt.

Olaz

Lees en geef je beoordeeling

Ontdek onze andere producten