Voel je mooi in 5 stappen


Beauty
30/11/2018
Wil je de allermooiste zijn op oudejaarsavond? Aandacht voor een paar details volstaat om je sjiek te voelen en glamour uit te stralen. Met onze 5 tips voel je jezelf mooi, zelfs in de winter.

Je vrouw voelen is niet altijd makkelijk wanneer de winter begint en je verschillende lagen kleren over elkaar aantrekt om warm te blijven … Ontdek deze 5 eenvoudige tips om in alle mogelijke omstandigheden glamour uit te stralen!

1. Rode lippen!

Vind je dat die lippenstift waar 'Pin-up Rood’ op staat te gedurfd is voor jou? Welnee! Een vlammende lippenstift is de beste garantie voor een mooi en vrouwelijk gevoel. Heb je niet de gewoonte jezelf op te maken, kies dan een lippenbalsem die transparanter is en makkelijker aan te brengen dan een matte lippenstift. Als je huid een eerder gelige tint heeft, kies dan lippenstift in een warme, oranjeachtige kleur. Als je huid eerder rozig is, ben je beter af met een lippenstift in een koudere kleur (met blauwachtige tinten).

2. Verzorgde nagels

Je zou het niet zeggen, maar een mooie manicure volstaat al om je mooi en glamour te voelen! Probeer eens een kleur die je anders nooit draagt, of koop nieuwe nagellak.

Tip: lak je nagels 's avonds. Maak je niet druk als je wat te ver hebt gelakt: smeer dan gewoon wat olie uit op je nagelriemen en de volgende ochtend na de douche zie je er niets meer van! Breng een top coating aan voor meer glans.

3. Glanzend haar

Het ligt soms aan een kleinigheid om je weer mooi te voelen. En als je nu eens een nieuwe haarkleur zou proberen? Ga voor een totaal andere kleur of accentueer de natuurlijke glos van je eigen haarkleur. Wat je ook kiest, met een nieuwe kleur in je haar ga je jezelf meteen ook vrouwelijker voelen.

Tip: onderhoud geregeld je haarwortels en verzorg je haar met Head&Shoulders voor een zijige, glanzende haardos … Totaal glamour!

4. Tijd voor jezelf

Wil je je mooi voelen, dan moet je vooral goed in je vel zitten … Heb je geen tijd of niet het budget om een hele dag in een spa door te brengen? Wees dan tevreden met een uurtje massage of een professionele manicure-pedicure. Dat is al genoeg om je als een prinses te voelen!

5. Juwelen en accessoires

Niets straalt meer glamour uit dan mooie juwelen! Ga dan ook voor glanzende oorbellen of een brede armband en draag een paar korte en langere halskettingen bij elkaar. Zorg er alleen voor dat al je juwelen dezelfde kleur hebben: goud, zilver of roze. Daarbij past een mooie clutch met pailletten en trek natuurlijk ook je hoogste hakken aan …

En jij, wat zijn jouw tips voor een vrouwelijke glamourlook?