Zijdezachte benen, het ultieme verleidingsmiddel


Beauty
4/10/2018
Zin in mooie benen? Pas deze schoonheidsroutine toe voor benen die zo zacht als zijde aanvoelen en perfect gehydrateerd zijn.

Dit zijn enkele tips en geheimpjes voor mooie zijdezachte benen.

Vrouwen communiceren soms makkelijker met hun lichaam dan met woorden. Met gebaren en houdingen, de manier waarop je beweegt en je kleedt zeg je al een heleboel dingen. Dat is waarom je absoluut moet werken aan mooie benen, die in een context van non-verbale communicatie het meest doeltreffende verleidingswapen van vrouwen zijn.

Je benen verzorgen met een schoonheidsritueel

Onwillekeurige bewegingen, zoals het kruisen van je benen, zijn typisch vrouwelijk trucjes om de aandacht van een man te trekken. Hoe krijg je mooie benen? Om de lijn van je benen en hun vrouwelijkheid nog te benadrukken is een perfecte ontharing essentieel. Daarvoor gebruik je een Venus scheersysteem, want dat is de snelste, eenvoudigste en goedkoopste oplossing. Deze stappen moet je volgen om mooie gladde benen te krijgen voor een bijzondere gebeurtenis in je leven, en gewoon voor elke dag:

  • 1. De avond voordien scheer je je benen wanneer ze nog vochtig zijn onder de douche of in bad - warm water ontspant de huid en maakt ze iets minder gevoelig.
  • 2. Voor je begint te scheren, smeer je een scheercrème of gel uit op je benen. De gel zal de haartjes hydrateren, zodat je ze makkelijker kunt scheren. Hij bevat glijmiddelen die ervoor zorgen dat het scheermesje zachter over de huid strijkt.
  • 3. Scheer eerst in de richting van de haargroei en daarna, voor een nauwkeuriger resultaat, in de omgekeerde richting. Spoel de scheerzone met koud water om de huidporiën weer te sluiten.
  • Dep de huid van je benen zachtjes droog om er vervolgens een hydraterende crème op aan te brengen.

Ziezo, nu heb je perfect gehydrateerde en zachte benen!

En jij, wat zijn jouw tips voor mooie, zijdezachte benen?