5 vragen aan J-Lo

5 vragen aan J-Lo

Actrice, zangeres, producer en zakenvrouw Jennifer Lopez gaat in de nieuwe campagne van Venus Embrace op zoek naar de godin in elke vrouw. Een babbeltje met de oppergodin herself...


1. In de nieuwe Venus Embrace-campagne moedig je elke vrouw aan de godin in zichzelf te laten zien. Wat bedoel je daarmee?

J-Lo: "Zelfzekerheid, vrouwelijkheid en uiterlijke, maar zeker ook innerlijke schoonheid zijn dé ingrediënten die elke vrouw laten stralen, die van haar een godin maken. Elke vrouw heeft een godin in zich zitten, daar ben ik van overtuigd. Alleen zit ze soms verstopt. Begrijp me niet verkeerd: ik heb het niet over diva's of heldinnen, wel over sterke, boeiende vrouwen die inwendig en uitwendig stralen."

2. Wat betekent Venus voor jou?

"Venus staat voor mij gelijk aan je goed in je vel voelen, aan je verbonden voelen met de vrouwen in je omgeving… Maar ook aan vrouwelijkheid en zeker ook aan fun. Ik sta voor honderd procent achter Venus, omdat het merk vrouwen helpt om zich mooi en zelfzeker te voelen."

3. Hoe belangrijk zijn mooie benen voor jou?

"Mijn benen hebben me al op oneindig veel plaatsen in de wereld gebracht en ik hoop nog minstens evenveel plaatsen te ontdekken. Daarom moet ik mijn benen goed verzorgen en ervoor zorgen dat ze er fantastisch uitzien. Dankzij Venus lukt dat probleemloos."

4. Je bent het gezicht van de nieuwe Venus Embrace-campagne, maar ook achter de schermen gebeurt er van alles…

venus-olaz
Gillette Venus & Olaz 2-in-1
(148)

5 mesjes & Olaz Scheergel / Kussentjes

Ontdek nu!

"Absoluut, en dat is waar ik het meest trots op ben. Ik besteed veel tijd aan het inzamelen van geld voor goede doelen, zoals onderwijs en vrouwenrechten. We zullen dus geen mooie praatjes verkopen, maar écht iets doen!"

5. Wanneer voel jij je een godin?

"Elke vrouw interpreteert op haar eigen manier wat het is om de godin in zichzelf te tonen. Voor mij heeft het met verschillende dingen te maken: * Mijn gezin en familie: wanneer ik mijn kinderen zie lachen, wanneer ik in hun ogen kijk... De liefde voor mijn gezin en familie maakt me supersterk. * Mijn job: of ik nu muziek schrijf, zing, acteer of dans, ik hou ontzettend veel van mijn job en geniet van het creatieve proces. Wanneer ik werk, voel ik me energiek en superhappy. Ook wanneer ik het podium op stap, heb ik het gevoel dat ik met het publiek communiceer. Amuseren ze zich en hangt er elektriciteit in de lucht? Dan weet ik dat de godin in mij in topvorm is. * Het dagelijkse leven: ook de kleine, alledaagse dingen spelen een belangrijke rol. Lekker relaxed kunnen zijn, niet opnieuw in de make-upstoel moeten gaan zitten of helemaal opgekleed moeten rondlopen... Gewoon lekker thuis zijn, koken en eten in alle rust; en me niets hoeven aantrekken van het aantal calorieën of het vetpercentage. Met vriendinnen op stap gaan, giechelen en praten over hoe dwaas mannen kunnen zijn. Al die fantastische momenten waarop ik helemaal mezelf kan zijn, mijn ding kan doen en me zelfzeker en ontspannen kan voelen, dat zijn de momenten waarop de godin in mij zich laat zien."

Wie o wie heeft de mooiste benen van ons land?

In 2010 ging Venus Embrace samen met het weekblad Flair op zoek naar de mooiste benen van België. Voor de jury paradeerden lange, gladgeschoren, gespierde en indrukwekkend mooie benen, maar die van Wendy Swinnen uit Sterrebeek bleken de allermooiste. Wendy: "Mijn benen zijn dun en gespierd, maar ook wel erg bleek. Ik was dan ook compleet overdonderd dat ik er werd uitgepikt. Mijn verzorgingsritueel: ik scrub regelmatig, waardoor mijn huid extra glad en zacht wordt. Verder sport ik heel vaak. Mijn benen zijn dus echt wel stevig, maar de lengte... die kreeg ik van Moeder Natuur."

Win jij in 2011?

Ook dit jaar gaan Venus Embrace en Flair op zoek naar het mooiste paar benen van België. Je maakt kans op een unieke fotoreportage in Flair en een jaar lang gratis Venus Embrace-producten. Waag je kans en schrijf je in via www.flair.be/demooistebenen style="text-decoration:underline;"

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina