6 nagellakkleuren voor het hele jaar

6 nagellakkleuren voor het hele jaar

Rode nagellak blijft een klassieker. Maar naast vurig brandweerrood, subtiel roze en gedurfd zwart, heeft een hippe meid nog wat nagellakkleuren nodig. Deze zes trendy tinten bijvoorbeeld.


nagellakkleuren

Greige
Greige, een samentrekking van grijs en beige, is een chique mysterieuze nagellaktint. Ze doet het goed op de rode loper, maar ook bij een casual jeans met T-shirt. Kijk naar de koude of warme ondertonen om te beslissen welke het beste past bij je huidtint.

Bleekblauw
Witte nagels laten je te veel op een ijsprinses lijken en komen nogal extreem over. Paaseipastels zijn dan weer veel te meisjesachtig. Kies voor blauw met koele tonen van wit en grijs. Of probeer turkoois of bleekblauw. Vermijd metallictinten: die kunnen te ouderwets aanvoelen.

Middernachtblauw
Zwarte nagels zijn een altijd hippe optie, maar als je dat te extreem vindt, dan is middernachtblauw het perfecte alternatief. Middernachtblauw heeft meer diepte en dimensie dan een eenkleurige zwarte lak, vooral bij fel licht.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

nagellakkleuren

Feloranje
Oranje en koraal hebben een retro kantje, feloranje is een topper! Natuurlijke citrustinten staan fantastisch bij een gebruinde huid en regenboogkleurtjes, maar ze doen het ook prima naast herfstbruin en mosgroen.

Perzik
We hebben niks tegen roze, maar perzik is meer de oudere, verfijndere zus van roze. Oké dan, perzik is het nieuwe roze. Perzikkleurige nagels lijken langer en doen je er sober elegant uitzien. Ze staan trouwens fenomenaal bij een zwarte jurk of vestje.

Muntgroen
Sinds Chanel in maart 2009 zijn modellen op de catwalk stuurde met muntgroene nagels (en een massale nagelhysterie veroorzaakte later dat jaar toen hun ‘jade’groene lak ongeveer één minuut te koop was), is muntgroene nagellak helemaal hot. Fantastisch, want de koele munttint voelt perfect aan op een sneeuwdag, maar ook in combinatie met een bikini op het strand.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina