6 redenen waarom je moet epileren

6 redenen waarom je moet epileren

Er bestaan heel wat verschillende manieren om jezelf te verlossen van ongewenste haartjes. Epileren is een uitstekende manier, en wel om deze 6 redenen:


1. Langer zacht

Epileren zorgt voor een gladde huid, tot wel 4 weken lang. Het duurt immers langer voor het haar teruggroeit wanneer het vanaf de wortel wordt verwijderd dan wanneer je alleen het haartje 'afknipt', zoals bij scheren en crèmes. Bovendien groeit het fijner en dunner terug dan daarvoor.

2. Voor je hele lichaam

Je kunt niet alleen je benen epileren! Silk-épil epileerapparaten zijn verkrijgbaar met verschillende hulpstukken, afhankelijk van het model dat je kiest. De hulpstukken zijn speciaal ontworpen om de verschillende lichaamszones een uitstekend resultaat te geven.

3. Geweldig voor een gevoelige huid

Epileren in bad is de nieuwste ontharingsmethode voor moderne vrouwen, overal ter wereld. Het is perfect geschikt voor de gevoelige huid en voor iedereen die pas begint met epileren. Als de pincetten op de epileerkoppen niet direct aan de huid trekken bij het verwijderen van het haar, is het effect op de huid minimaal.

4. Het haar groeit zachter en dunner terug

Braun Silk-épil 9
Braun Silk-épil 9
(19)

Snelste en meest precieze epilatie.*

Ontdek nu!

De haartjes worden bij de wortel verwijderd en groeien ze zachter en met dunnere puntjes terug dan wanneer je ze zou afscheren. Ook groeit het haar met verschillende snelheden terug - afhankelijk van de fase van de haargroeicyclus waarin ze zich bevinden - en is er na de eerste paar sessies minder haar om te verwijderen.

5. (Bijna) pijnloos

De Braun Silk-épil 7 minimaliseert het ongemak van epileren:

  • Pre-epilatie doekjes helpen de pijn te verminderen;
  • Je kunt in de douche of in bad epileren, extrazacht voor de huid;
  • Massagerollen stimuleren de huid vooraf en verzachten na het epileren.

Volgens de vooraanstaande Duitse dermatoloog Dr. Staubach biedt het nat epileren met de Braun Silk-épil 7 Wet&Dry aanzienlijke voordelen: "Meer dan de helft van de vrouwen die dit product in het water hebben getest voelden geen of weinig pijn." Dr. Petra Staubach werkt in het Clinical Research Center (CRC) van het Department of Dermatology op de Gutenberg Universiteit in Mainz, Duitsland.

6. Soms efficiënter dan harsen

Hoewel bij epileren en harsen de haren vanaf de wortel worden verwijderd, kunnen de haren bij het harsen plat tegen de huid komen te liggen, waardoor ze moeilijker kunnen worden opgetild en verwijderd. Silk-épil 7 bezit een gepatenteerd HairLift systeem dat de haar optilt, losmaakt en zachtjes verwijdert– zelfs de korte of platliggende haren. De Silk-épil 7 verwijdert tot 7 x meer korte haren (0,5 mm) dan harsen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Patsyke

Patsyke

gemeld

Ik neem eerst een nurofen en ga in bad om mijn vel soepel te maken. Wacht dan 15minuutjes en begin eraan. Doet veel minder pijn zo. nadien ook van die rode puntjes en soms zweertjes. Maar na een dag of twee zijn die verdwenen.

  • melden
tinake

tinake

gemeld

ik gebruik het altijd en pijn .... bij mij niet , soms rode spikkeltjes achteraf maar die verdwijnen snel , du sik ben best tevreden :-)

  • melden
rietjerans

rietjerans

gemeld

wil het zeker eens uitproberen als het zo goed is !! tof

  • melden
weyntje

weyntje

gemeld

Ken het niet maar zou het wel graag eens gebruiken. In de zomer is het leuk steeds glad geschoren benen te hebben

  • melden

engelke69

gemeld

Geen pijn??? Da doet enorm veel pijn :D en achteraf heel mijn benen vol met rode pijnlijke spikkeltjes :(

  • melden
Perfect epileren… hoe doe je dat?
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina