Après-ski verzorging

Après-ski verzorging

Om te genieten van je wintersportvakantie zonder te verbranden of uit te drogen door de kou, koop je een resem specifieke producten voor tijdens het skiën. Maar na een weekje op de latten zijn de meeste flesjes nog half vol. Geen probleem, ook na je vakantie kun je ze gewoon blijven gebruiken.


Après-ski verzorging

Wat met mijn zonnecrème met factor 50 of hoger?

Houdbaar: maximaal 6 tot 8 maanden na openen.
Doen: gooi je ski-zonnecrème niet weg na de vakantie. Smeer 'm gewoon zodra het terug mooi weer wordt, zeker als je een lichte huid hebt (tijdens een lunch op een terrasje met de collega's bijvoorbeeld). En vanaf de eerste zonnestalen aan de kust om zonnebrand te vermijden!

Après-ski verzorging

Wat met mijn handcrème tegen kloven?

Houdbaar: niet langer dan 12 maanden na openen.
Doen: de huid van je handen is 4 tot 5 keer kwetsbaarder dan de huid van je gezicht. Handen worden vaak verwaarloosd en hebben dus extra verzorging nodig als het koud is. Na je sneeuwvakantie breng je 'm minstens 1 keer per dag aan tot de temperaturen weer stijgen. Gebruik je handcrème ook voor je voeten! Truc: 1 keer per week een flinke laag aanbrengen voor het slapengaan, sokken erover aantrekken en de dag erna zijn je voetjes weer poezelig zacht!

Après-ski verzorging

Wat met mijn lipstick met uv-bescherming?

Houdbaar: bewaar 'm beschut tegen warmte en zon en niet langer dan 12 maanden na openen.
Doen: net als de huid van je handen is ook de huid van je lippen zeer dun en dus gevoelig voor aanvallen van buitenaf. Tijdens het skiën heb je je hydraterende balsem met beschermingsfactor altijd in de aanslag om ze te beschermen tegen zon en koud. Leg 'm niet in de kast als je terug bent! Hij zorgt voor een optimale bescherming zodra de zon zich laat zien, maar ook in het zwembad, op het strand en zelfs tijdens het sporten want hij is perfect bestand tegen water.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Tientallen tips voor een schonere was!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador