Après-ski verzorging

Après-ski verzorging

Om te genieten van je wintersportvakantie zonder te verbranden of uit te drogen door de kou, koop je een resem specifieke producten voor tijdens het skiën. Maar na een weekje op de latten zijn de meeste flesjes nog half vol. Geen probleem, ook na je vakantie kun je ze gewoon blijven gebruiken.


Après-ski verzorging

Wat met mijn zonnecrème met factor 50 of hoger?

Houdbaar: maximaal 6 tot 8 maanden na openen.
Doen: gooi je ski-zonnecrème niet weg na de vakantie. Smeer 'm gewoon zodra het terug mooi weer wordt, zeker als je een lichte huid hebt (tijdens een lunch op een terrasje met de collega's bijvoorbeeld). En vanaf de eerste zonnestalen aan de kust om zonnebrand te vermijden!

Après-ski verzorging

Wat met mijn handcrème tegen kloven?

Houdbaar: niet langer dan 12 maanden na openen.
Doen: de huid van je handen is 4 tot 5 keer kwetsbaarder dan de huid van je gezicht. Handen worden vaak verwaarloosd en hebben dus extra verzorging nodig als het koud is. Na je sneeuwvakantie breng je 'm minstens 1 keer per dag aan tot de temperaturen weer stijgen. Gebruik je handcrème ook voor je voeten! Truc: 1 keer per week een flinke laag aanbrengen voor het slapengaan, sokken erover aantrekken en de dag erna zijn je voetjes weer poezelig zacht!

Après-ski verzorging

Wat met mijn lipstick met uv-bescherming?

Houdbaar: bewaar 'm beschut tegen warmte en zon en niet langer dan 12 maanden na openen.
Doen: net als de huid van je handen is ook de huid van je lippen zeer dun en dus gevoelig voor aanvallen van buitenaf. Tijdens het skiën heb je je hydraterende balsem met beschermingsfactor altijd in de aanslag om ze te beschermen tegen zon en koud. Leg 'm niet in de kast als je terug bent! Hij zorgt voor een optimale bescherming zodra de zon zich laat zien, maar ook in het zwembad, op het strand en zelfs tijdens het sporten want hij is perfect bestand tegen water.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Laag na laag

Laag na laag

Laag na laag

Breng je huidverzorgingsproducten niet zomaar lukraak aan. Respecteer de juiste volgorde en je krijgt een schitterend resultaat.

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen
5

Vaak denken kinderen dat de grond de perfecte plaats is voor vuile was… Wil jij liever niet dat je huis eruit ziet alsof er een tornado door heen is getrokken? Dan kunnen deze instructies je zeker en vast helpen. Zo bespaar je eindeloos veel tijd bij het opruimen.

You have already participated to this slideshow
Ai, acne! Feit of fabel?

Ai, acne! Feit of fabel?

Ai, acne! Feit of fabel?

Puistjes alleen iets voor tieners? Nee hoor, zelfs als volwassene krijg je er nog geregeld mee te maken. Test je acne-kennis en wapen jezelf tegen een volgende aanval.