Daar is de lente!

Daar is de lente!

De lente komt eraan: we voelen de zon, zien het eerste groen. Kan je niet meer wachten? Met deze tips ben jij van kop tot teen klaar voor een nieuwe lente!


Leve de lente: adem in, adem uit

Kies een rustig plekje (eventueel buiten) uit en ga met een rechte rug zitten. Adem langzaam en gelijkmatig in door de neus en zuig je buik vol lucht. Wacht een ogenblikje en adem langzaam en gelijkmatig uit door je neus, zodat alle lucht uit je buik is. Herhaal. Een heel eenvoudige maar fantastische oefening om tot rust te komen en je bewust te worden van jezelf, je omgeving … en de lente.

1,2 Actie!

Onder de dikke lagen van je winteroutfit heeft zich misschien ook wat wintervet verstopt? Wegsporten, die handel. En wat is er in de lente leuker dan de vrije natuur als decor? Haal die Start to Runlessen weer boven of geef je fiets een lenteschoonmaakbeurt en trek naar buiten. Het bos, het park, het strand, de veldwegen... Adem diep in en start!

Lente ten voeten uit

Komaan, het is lente: dus weg met die dikke wollen sokken en leren laarzen, vanaf nu mogen je voeten en felgekleurde teennagels weer gezien worden. Maar eerst even de winterschade wegwerken...

  • Verwijder eelt met behulp van een puimsteen, eeltvijl of een ander gespecialiseerd product.
  • Stop je voeten in een selfmade badje: gooi wat schijfjes sinaasappel of citroen in een teiltje warm water. De geur is heerlijk, bovendien verwijderen de fruitzuren de dode huidcellen. Je kan ook een ontspannend badzout toevoegen.
  • Je nagels zijn nu zacht en dus ideaal om ze te knippen (altijd recht om ingegroeide nagels te voorkomen!). Werk met een vijl de scherpe randjes weg, en gebruik een bokkenpootje om de nagelriem naar achteren te duwen.
  • Smeer je voeten in met een heerlijk geurende lotion, bij voorkeur eentje met frisse munt.
  • Finishing touch: een vrolijk kleurtje nagellak op je tenen! Laat de lente maar komen.
Braun Silk-épil 9
Braun Silk-épil 9
(19)

Snelste en meest precieze epilatie.*

Ontdek nu!

Even wég van de wereld

Een dagje wellness doet je even helemaal stilstaan en wegdromen. Een voetmassage, een chocoladepakking, een gelaatsverzorging, een massage met ijskristallen: niet goedkoop, maar wel een luxedagje dat we ons allemaal minstens één keer per halfjaar moeten gunnen. De lente is daarvoor het ideale moment. Zit het financieel even niet mee, maak dan van je eigen badkamer je spa-voor-één-dag. Ingrediënten: een dromerig muziekje, een paar geurkaarsjes, een bad boordevol schuim, een flinke pot bodyscrub, een maskertje...

Lekker licht

Hou je make-up eenvoudig en fris: een lichte foundation, een beetje mascara, een fruitige lipgloss... stralen maar!

Een topresultaat

Een onberispelijk scheerresultaat? Dat lijkt onmogelijk, want er zijn altijd wel hardnekkige haar tjes die overeind blijven.

Gedaan met de frustratie! De Braun Silk-épil Dual Epilator epileert de haartjes tot aan de wortel, tegelijk scheren de ingebouwde Gilette Venus-mesjes de allerlaatste koppige haartjes in één vlotte beweging weg.

Getest en goedgekeurd? Dit epileerapparaat met ingebouwde mesjes zorgt voor een onberispelijk en zijdezacht resultaat, en dat in één scheerbeweging. 100% goedgekeurd dus!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina