De looks van Mr. Perfect

De looks van Mr. Perfect

Wat ons aantrekt in een man, daar zit Moeder Natuur voor meer tussen dan we denken.


De kaaklijn van Brad Pitt

Een stevige kaaklijn duidt op veel testosteron, wat belangrijk is voor het verwekken van kinderen. Diezelfde testosteron zorgt meestal ook voor brede schouders en een rijzig lijf, een stevige man om mee uit te pakken dus.

De ogen van Johnny Depp

De ondeugende pretlichtjes in zijn ogen suggereren humor en lichtheid. Ideaal om de zorgende vrouw even te laten ontspannen.

De neus van George Clooney

Een rechte neus duidt volgens de Chinese leer van de facereading op een hardwerkende, stabiele en onafhankelijke man. Een man zoals een vrouw hem graag heeft.

De mond van Jake Gylenhaal

De opwaartse krulling van zijn mondhoeken is goed voor een onweerstaanbare mix van pret en melancholie.

De huid van Vin Diesel

Een mokkakleurige huid oefent een exotische aantrekkingskracht uit. Daarnaast is zo'n velletje beter bestand tegen de zon, waardoor je minder snel rimpels en andere ouderdomsverschijnselen krijgt.

Het lichaam van Josh Hartnett

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen vallen op "slank gespierd' en 'niet te behaard' als het op mannenlichamen aankomt. Dubbel scoren voor Josh!

De symmetrie van Jude Law

We houden van symmetrische gezichten, omdat dit de oermens in ons vertelt dat de genen en gezondheid van het manspersoon in kwestie in orde zijn, wat weer een indicatie is voor de mogelijkheid op een prachtig gezond nageslacht.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Een snelle en gezonde lunch voor het hele gezin en de perfecte maaltijdsoep voor koude dagen. Een snel recept van Zin in meer - vandaag: huisgemaakte...

Zes tips voor je party outfit

Zes tips voor je party outfit

Zes tips voor je party outfit

Je bent op zoek naar een feestoutfit die je zelfvertrouwen een boost geeft en toch heerlijk comfortabel zit? Lees onze zes tips!

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow