De looks van Mr. Perfect

De looks van Mr. Perfect

Wat ons aantrekt in een man, daar zit Moeder Natuur voor meer tussen dan we denken.


De kaaklijn van Brad Pitt

Een stevige kaaklijn duidt op veel testosteron, wat belangrijk is voor het verwekken van kinderen. Diezelfde testosteron zorgt meestal ook voor brede schouders en een rijzig lijf, een stevige man om mee uit te pakken dus.

De ogen van Johnny Depp

De ondeugende pretlichtjes in zijn ogen suggereren humor en lichtheid. Ideaal om de zorgende vrouw even te laten ontspannen.

De neus van George Clooney

Een rechte neus duidt volgens de Chinese leer van de facereading op een hardwerkende, stabiele en onafhankelijke man. Een man zoals een vrouw hem graag heeft.

De mond van Jake Gylenhaal

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De opwaartse krulling van zijn mondhoeken is goed voor een onweerstaanbare mix van pret en melancholie.

De huid van Vin Diesel

Een mokkakleurige huid oefent een exotische aantrekkingskracht uit. Daarnaast is zo'n velletje beter bestand tegen de zon, waardoor je minder snel rimpels en andere ouderdomsverschijnselen krijgt.

Het lichaam van Josh Hartnett

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen vallen op "slank gespierd' en 'niet te behaard' als het op mannenlichamen aankomt. Dubbel scoren voor Josh!

De symmetrie van Jude Law

We houden van symmetrische gezichten, omdat dit de oermens in ons vertelt dat de genen en gezondheid van het manspersoon in kwestie in orde zijn, wat weer een indicatie is voor de mogelijkheid op een prachtig gezond nageslacht.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina