DIY wellness

DIY wellness

Het verrassende aan veel luxueuze en dure beauty- en wellnesscentra is dat ze spullen gebruiken die gewoon in je keukenkast staan. Vier trendy beautybehandelingen voor thuistoepassing.


Voetmassage met stenen en chocolade
Doe schone stenen of knikkers in een grote kom heet water. Voeg 1 deel cacaopoeder, 2 delen karnemelkpoeder, 2 delen bakpoeder en wat kaneel toe. Meng tot alles helemaal opgelost is. Dompel je voeten erin en gebruik de stenen om je voetzolen te masseren tot je badje afkoelt.

Suikerscrub
Het moeilijkste van deze behandeling? De mix niet opeten. Meng gelijke hoeveelheden vaste kokosnootolie, honing en bruine suiker en wrijf ongeveer een theelepel ervan op je lippen in cirkelvormige bewegingen. Het is een natuurlijke manier om een laagje dode huid te verwijderen, en tegelijkertijd een zoete snack. Als je over hebt, kun je de rest veertien dagen in de koelkast bewaren.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Zoete amandelhandscrub
Nu we toch met zoetigheden bezig zijn, maak deze handmassagescrub eens. Meng een theelepel amandelolie (in de gezondheidswinkel of supermarkt) met het sap van een halve citroen en twee theelepels honing. Leg je handen erin en masseer de mix ongeveer een kwartier in je handen. Spoel na met warm water.

Kruidige spierontspanner
Meng een theelepel olijfolie, een kwart theelepel geplette gember of gemberpoeder, wat peper en een kneepje mosterd in een kom of bord. Laat ongeveer een half uur rusten en masseer het papje op de pijnlijke plekken. Zorg dat je niet in je ogen of op open wonden smeert.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina