Doe-het-zelf facial

Doe-het-zelf facial

Op zoek naar een verjongende en verfrissende gezichtsverzorging die ook nog betaalbaar is? Met deze superhydraterende facial verwen je jezelf in minder dan 5 minuten.


Doe-het-zelf facial

Stap 1: vocht inbrengen en masseren

Neem wat dagcrème op je vingers en wrijf 'm warm tussen je handen. Begin onder je kin en veeg je handen naar je slapen toe in zachte bewegingen. Masseer nu met cirkelvormige bewegingen rond je ogen om ze te ontzwellen en fijne lijntjes te hydrateren. Wrijf daarna onder je wangen, nek en kaaklijn in brede vegende bewegingen – dat helpt om de hydraterende crème te doen doordringen in probleemzones, en zo het vochtgehalte te boosten.

Stap 2: tokkelen, duwen en hydrateren

Neem wat serum op je vingers en breng het aan op je gezicht, hals en decolleté in tokkelende bewegingen. Druk twee vingers stevig in het midden van je voorhoofd, op je slapen, onder je ogen, onder je jukbeenderen, rond je mond, kaaklijn en schouderbeen. Hiermee stimuleer je de bloeddoorstroming en krijgt je huid extra glans.

Doe-het-zelf facial

Stap 3: final touch

Neem nog wat serum. Duw je handen in je huid in een vegende beweging onder je ogen, mond en jukbeenderen om zwellingen te verminderen. Breng een huidvernieuwend elixir aan en duw het product in je huid met je handen. Klop met je vlakke handen over je gezicht, om het serum helemaal te laten opnemen.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina