Droge of trekkerige Huid

Droge of Trekkerige Huid

Scheren kan onprettige ervaringen met zich meebrengen. Gelukkig hebben we enkele oplossingen voor de meest voorkomende problemen die mannen kunnen hebben.


G Fact
Scheren is een manier om de droge huid van uw gezicht te peelen
Wist u dat de manier waarop u het scheren voorbereidt en beëindigt een grote rol kan spelen bij een droge of trekkerige huid? Het goede nieuws is dat u het probleem kunt aanpakken door deze eenvoudige methoden aan het begin en het einde van uw scheerbeurt toe te passen.

Voor het scheren:
Zorg ervoor dat u uw gezicht en nek wast met de nieuwe Gillette Series Scrub of Wash. Gebruik geen zeep, want vaste zeep kan uw huid uitdrogen.
Gebruik Gillette Series Scheergel Gevoelige Huid, dat zal het uitdrogen van uw huid door het scheren tot een minimum beperken.

Na het scheren:
Bevochtig uw huid direct na het scheren. Uw huid is direct na het scheren het meest gevoelig voor bevochtigen, want dan zijn er nieuwe huidcellen blootgesteld. Daardoor zal uiteindelijk het gevoel van droge of trekkerige huid verlichten dat u na het scheren krijgt.

Andere problemen & oplossingen:

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Chocolademousse

Chocolademousse

Chocolademousse

Iedereen kan wel naar de snoepwinkel of bakker gaan voor zoetigheden voor familie en lovers met Valentijn. Maar als je een chocoladeliefhebber bent d...

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok
5

Kinderen maken dolgraag zelf hun Vaderdagcadeaus en papa’s zijn altijd gelukkig met hun zelfgemaakte geschenken. Leuke ideeën voor zelfgemaakte cadeautjes zijn echter niet altijd even makkelijk te vinden. Maar geen zorgen, Zin in meer biedt inspiratie met deze snorrenmok. Volg gewoon stap voor stap deze eenvoudige aanwijzingen.

You have already participated to this slideshow
Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie

Scheertips & tricks

Scheertips & tricks

Scheertips & tricks

Meer dan 600 miljoen mannen scheren zich met Gillette. Hoe je je scheert maakt op zich niet uit, maar er zijn wel manieren om een nog gladder en comfortabeler resultaat te krijgen.