Droge of Trekkerige Huid

Droge of trekkerige Huid

Scheren kan onprettige ervaringen met zich meebrengen. Gelukkig hebben we enkele oplossingen voor de meest voorkomende problemen die mannen kunnen hebben.


G Fact
Scheren is een manier om de droge huid van uw gezicht te peelen
Wist u dat de manier waarop u het scheren voorbereidt en beëindigt een grote rol kan spelen bij een droge of trekkerige huid? Het goede nieuws is dat u het probleem kunt aanpakken door deze eenvoudige methoden aan het begin en het einde van uw scheerbeurt toe te passen.

Voor het scheren:
Zorg ervoor dat u uw gezicht en nek wast met de nieuwe Gillette Series Scrub of Wash. Gebruik geen zeep, want vaste zeep kan uw huid uitdrogen.
Gebruik Gillette Series Scheergel Gevoelige Huid, dat zal het uitdrogen van uw huid door het scheren tot een minimum beperken.

Na het scheren:
Bevochtig uw huid direct na het scheren. Uw huid is direct na het scheren het meest gevoelig voor bevochtigen, want dan zijn er nieuwe huidcellen blootgesteld. Daardoor zal uiteindelijk het gevoel van droge of trekkerige huid verlichten dat u na het scheren krijgt.

Gillette Fusion Phenom Power
Gillette Fusion Phenom Power
(47)

Het eerste Gillette scheermesje met 5 mesjes

Ontdek nu!

Andere problemen & oplossingen:

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina