Droge of Trekkerige Huid

Droge of trekkerige Huid

Scheren kan onprettige ervaringen met zich meebrengen. Gelukkig hebben we enkele oplossingen voor de meest voorkomende problemen die mannen kunnen hebben.


G Fact
Scheren is een manier om de droge huid van uw gezicht te peelen
Wist u dat de manier waarop u het scheren voorbereidt en beëindigt een grote rol kan spelen bij een droge of trekkerige huid? Het goede nieuws is dat u het probleem kunt aanpakken door deze eenvoudige methoden aan het begin en het einde van uw scheerbeurt toe te passen.

Voor het scheren:
Zorg ervoor dat u uw gezicht en nek wast met de nieuwe Gillette Series Scrub of Wash. Gebruik geen zeep, want vaste zeep kan uw huid uitdrogen.
Gebruik Gillette Series Scheergel Gevoelige Huid, dat zal het uitdrogen van uw huid door het scheren tot een minimum beperken.

Na het scheren:
Bevochtig uw huid direct na het scheren. Uw huid is direct na het scheren het meest gevoelig voor bevochtigen, want dan zijn er nieuwe huidcellen blootgesteld. Daardoor zal uiteindelijk het gevoel van droge of trekkerige huid verlichten dat u na het scheren krijgt.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Andere problemen & oplossingen:

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador