een goddelijke zomer in 10 stappen

In 10 stappen klaar voor een hemelse zomer!

Geef je lichaam de aandacht dat het verdient voor je het opnieuw blootstelt aan zonnestralen. Volg deze 10 tips en je zult deze zomer zelf stralen!


1. Zachte handen
Scrub je handen en smeer ze voor het slapengaan in met een voedende crème. Gebruik ook een crème voor nagelriemen. Zo worden ze zacht genoeg om ze naar achter te duwen en gezond te houden.

2. Beweeg (weer)
Joggen of fietsen in de zon is zoveel leuker dan in de regen! Stel een toffe playlist samen en maak er een gewoonte van om minstens één keer per week te sporten.

3. Het hele jaar mooi en fris
Na een koudere periode is je huid ruwer dan je voor lief houdt. Verwijder dode cellen met een peeling. Er bestaan ook pulserende borstels die de huid masseren en zuiveren. Probeer ook eens een stoombad met heel heet water en een paar druppels etherische olie. Wikkel een handdoek rond je hoofd en laat de dampen hun heilzame werk doen.

4. Stap voor stap
Je kunt eindelijk je voeten weer laten zien. Ze verdienen dus een keizerlijke behandeling. Neem een voetbad, verwijder eelt met een puimsteen, vijl je nagels en geef je voeten een deugddoende massage met een voedende crème. Werk af met een zomers nagellakje!

5. Scrub die benen!
Verwen je benen en billen met een scrub onder de douche of in bad. Je ziet meteen het verschil: je huid zal na de eerste keer al veel zachter aanvoelen. Je benen worden ook steviger dankzij een betere bloedsomloop.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

6. Train!
Deze oefeningen kun je gemakkelijk thuis doen:
Squats: spreid je benen, met je voeten ter hoogte van je schouders, en maak een beweging alsof je gaat zitten. Hou je rug wel mooi recht. Buig niet te veel door je knieën. Herhaal dit twintig keer.
Wall sits: ga met je rug tegen de muur staan en plooi je benen in een hoek van 90°. Probeer dit een minuut vol te houden en verleng de tijd elke dag een beetje. Let op, het lijkt eenvoudiger dan het is!

7. Veel water, geen suiker
Hoe warmer het weer, hoe meer dorst je zult hebben. Drink elke dag veel water. Probeer snacks en snoep zoveel mogelijk te vervangen door vers fruit en verse groenten. Schrap suiker waar mogelijk van het menu.

8. Less is more
Gun je foundation wat vakantie en ga spaarzaam om met make-up. Gebruik een CC-crème. Ze bespaart je heel wat werk voor de spiegel en is goed voor je huid.

9. Gladde en glamoureuze benen
Het is niet bepaald het leukste beautyklusje, maar wie zomer zegt, zegt ook gladde benen! Kies voor een langdurig resultaat voor was of een epilator en geniet wekenlang van mooie benen!

10. Vitamine zon
De zon stimuleert de aanmaak van vitamine D in het lichaam, wat goed is voor de vertering en de opname van calcium. Bovendien heeft licht een positieve uitwerking op het humeur! Maar bescherm je goed, want je huid is nog steeds heel gevoelig voor schadelijke UV-stralen!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer