Een mooie huid in 7 dagen

Een mooie huid in 7 dagen

De perfecte teint… Wie droomt daar nu niet van? Geef jezelf een week om de zomer in schoonheid te eindigen en maak een nieuwe start met goede gewoontes.


Maandag
Tijd voor een waterkuur! We weten het allemaal: vocht is heel belangrijk voor een mooie huid. Toch drinken we vrijwel allemaal te weinig water. Maar vanaf vandaag is dat afgelopen! Neem de gewoonte om elke keer dat je langs het aanrecht loopt een groot glas water te drinken en altijd een flesje water in je tas te hebben. Een voordeel is bovendien dat je dan de frisdrank en de koffie kunt laten staan.

Dinsdag
Doe verder met de waterkuur, maar daarnaast ga je nu ook olie gebruiken om je gezichtshuid in topvorm te houden. Abrikozenpitolie maakt de gezichtshuid soepel en hydrateert de huid. Elke ochtend en avond inmasseren, in plaats van een dagcrème, geeft een prachtige huid, dankzij de vitamine A en E. En je hoeft niet bang te zijn voor een glimmende huid: abrikozenpitolie trekt snel in en is niet vet.

Woensdag
Koop een goede zonnecrème, onmisbaar om de huid te beschermen tegen de uv stralen. Wil je liever nog geen rimpeltjes en een slappe huid? Bespaar dan niet op de zonnefactor. Een bleke huid is bovendien in de mode. Je hebt dus geen excuus...

Donderdag
Verwen jezelf met een gezichtsreiniging en behandeling bij de schoonheidsspecialiste. Ideaal om te ontspannen en je krijgt weer zin om je lichaam tot in de puntjes te verzorgen.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Vrijdag
Kijk met een kritische blik naar je voeding. Vet en zoet eten bevordert het ontstaan van puistjes en onzuiverheden. Voor een perfecte huid kun je beter kiezen voor veel fruit, groenten en goede olie.

Zaterdag
Neem een make-uppauze. Nadat je je gezicht 's ochtends hebt gereinigd breng je een dagcrème aan en laat je je huid de hele dag ademen.

Zondag
Vandaag neem je de tijd om een masker aan te brengen, dat geschikt is voor je huidtype: een zuiverend masker voor de vette huid, verstrakkend voor de rijpere huid, vochtinbrengend voor de droge of gevoelige huid.

En aan het eind van de week… neem je het goede voornemen om deze goede gewoontes vol te houden! Als je zo het hele jaar doorgaat, heb je de beste kansen om de perfecte huid te hebben waarvan je altijd al hebt gedroomd.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Interieuradvies van pro’s
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina