Hoe krijg je een stralend mooie huid in de winter?

Hoe krijg je een stralend mooie huid in de winter?

Deze verzorgingsroutine maakt dat we gedurende de hele winter er stralend uitzien. Wat moet er meer zijn?


Door de winter heeft onze huid heel wat te verduren. De koude temperaturen zorgen ervoor dat onze huid uitdroogt en waarschijnlijk er niet meer zo stralend uitziet. Dit artikel vertelt in 5 stappen hoe we een make-up look kunnen krijgen om er stralend uit te zien!

Stap 1: scrubben

De dode huidcellen kunnen verwijderd worden door tweemaal per week onze huid te scrubben. Op die manier blijft onze huid glad én zacht. Belangrijk is dat we een scrub kiezen die bij ons huidtype past.

Stap 2: hydrateer

Dankzij de dagcrème blijft onze huid gehydrateerd. We eindigen met een gezichtsspray voor extra hydratatie en voor een toetsje van opfrissing. We laten dit kort intrekken met een doekje voordat we aanvangen met make-up aan te brengen.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 3: oneffenheden wegwerken

We brengen wat foundation aan op het gezicht met behulp van een kwastje. De laag foundation (fond de teint) geeft een natuurlijke look.

Stap 4: breng concealer aan

De plekjes van het gezicht die het echt vereisen kunnen aangepakt worden met concealer. Onder de ogen, rond de neus en op de kin is dit vaak het geval. We zorgen dat je dit goed inmengt met de rest van de make-up.

Stap 5: blusher

Met een blusher en highlighter in één kunnen we gemakkelijk vormgeven. Hiervoor gebruiken we een contourpenseel. Het poeder gebruiken we daar waar we wat minder glans willen… en we zijn klaar!

Wat is jouw geheim voor een stralende huid? Deel het met ons.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina