Een-stralende-huid-is-makkelijk-haalbaar

Een stralende huid is makkelijk haalbaar

Wil jij ook een mooie en verzorgde look? Je huid is je beste visitekaartje. En het enige wat je nodig hebt om haar een beter leven te geven is een beetje goede wil en de juiste producten. Waar wacht je nog op?


Begin en eindig de dag met een vast verzorgingsritueel voor je gelaat. Start altijd met een reiniging. Kies hiervoor een product dat bij jouw huidtype past. Alleen op een propere huid kunnen jouw andere beautyproducten met verzorgende ingrediënten actief hun ding doen.

Masseer je gezicht na het reinigen 2 minuutjes met cirkelvormige bewegingen. Je gezichtsspieren ontspannen en je bloedsomloop wordt gestimuleerd. Een leuke wake up call die meteen beloond wordt met een stralende teint. Ook handig na een duffe vergadering of voor een feestje.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De uv-straling in het zonlicht kan je huid beschadigen en zorgen voor de vorming van rimpels. Kies dus een dagcrème met beschermingsfactor SPF 15 of meer. ‘s Nachts heeft je huid rust en herstellende ondersteuning nodig. Gebruik hiervoor een voedende nachtcrème. Denk ook aan je hals en décolleté.
Op lange termijn ontsnap je niet aan rimpels, maar je kan ze wel verzachten met anti-agingingrediënten. Die werken trouwens ook preventief.

Verwen je huid één keer in de week met een extra dosis vocht. Breng een hydraterend masker aan voor het slapen gaan, relax en bewonder jezelf de volgende morgen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador