Een zachte, (iets) gladdere huid - klaar voor de zomer! *Celullite scrub*

Celullite-scrub

Een goede 'Home remedie' , eentje tegen celullite


Mijn ochtendritueel: ontbijten met dr. Oz. Onlangs sprak hij over een goede 'Home remedie' , eentje tegen celullite. Welke vrouw spitst haar oren dan niet?! Hieronder geef ik de ingrediënten mee van de scrub en hoe je de scrub moet gebruiken. Ik vermeld er ook wel bij dat celullite voornamelijk een probleem is van onderliggend vetweefsel en er geen magische pil bestaat om dit kwijt te raken. Het is steeds belangrijk om hulpmiddeltjes (zoals deze) te gebruiken samen met een gezonde levensstijl met een gezond en gevarieerd voedselpatroon en voldoende beweging. Maar een gehydrateerde, zachte huid is ook al een pluspunt voor deze zomer. Als dit dan ook de sinaasappelhuid wat blijkt te verminderen, nemen we dit er graag bij! *Koffie scrub* - 4 eetlepels gemalen koffie - 2 eetlepels bruine suiker - olijfolie Voeg de droge ingrediënten samen en druppel wat olijfolie erover. Voeg olijfolie toe totdat het een vaste kleverige consistentie heeft (zoals een gekochte scrub). Zorg ervoor dat het niet te lopend wordt. - Doe de scrub op de huid en wrijf in cirkelvormige beweging over de huid. Je kan dit even laten intrekken om daarna weer licht te scrubben en af te spoelen. Eventueel kan je jezelf ook inpakken met folie en de scrub zo laten intrekken (je eigen spa!) maar dit vergt wat meer skills en tijd dan gewoon wrijven. De koffie zorgt voor vochtafdrijving en is gekend om zijn anti-celullite werking (zit in vele anti-celullite producten die op de markt te verkrijgen zijn). De suiker zorgt voor de echte scrub en verwijderd dode huidcellen zodat een zachte huid achterblijft. Olijfolie hydrateerd de huid. Je kan dit toepassen op elk lichaamsdeel zoals benen, billen, armen, buik. Voila, scrub er op los en geniet van je zachte huidje naderhand! Xoxo - S.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Een mooie huid in 7 dagen

Een mooie huid in 7 dagen

Een mooie huid in 7 dagen

De perfecte teint… Wie droomt daar nu niet van? Geef jezelf een week om de zomer in schoonheid te eindigen en maak een nieuwe start met goede gewoontes.

15 Tips die het verschil maken

15 Tips die het verschil maken

15 Tips die het verschil maken

Resultaat gegarandeerd! Met slechts enkele kleine veranderingen kan je je haar, je huid, je nagels en je lichaam mooier maken.

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow