Effectieve dagcrèmes voor alle leeftijden.

Effectieve dagcrèmes voor alle leeftijden.

Wat je huidtype ook mag zijn (vet, gecombineerd of droog) er is een breed spectrum aan formules voor verschillende budgetten, persoonlijke behoeftes en leeftijden. Ceramides, hyalaron zuur, coenzymes... hoe weet je wat je nodig hebt als je geen Master in Chemie hebt?


Dertigers

Het probleem:
Je huid begint zijn glans wat te verliezen en de eerste fijne lijntjes beginnen door te komen. Kraaiepootjes rond de ogen, fronslijnen tussen de wenkbrauwen... hoewel ze amper zichtbaar zijn, zitten ze er toch echt! Ook vervelend zijn de gesprongen adertjes rond je neus en als je in blijde verwachting bent heb je waarschijnlijk ook last van enkele pigmentvlekjes rond je voorhoofd, je kin en mond. 

De oplossing:
Voed je huid diep met crèmes met ceramides; voor de natuurlijke lipides van de bovenhuid (epidermis), of met natuurlijke oliën (zoals arganolie of teunisbloem). Bescherm je huid tegen stress en externe factoren zoals vervuiling en rook met gezichtscrèmes met vitamine C voor hun anti-inflammatoire eigenschappen. Voorkom bruine pigmentvlekjes (door o.a. zwangerschap en zon) door een crème te gebruiken die een hoge UV bescherming geven en crèmes die vitamine A of hydroquinone bevatten, een molecule die pigmentatie helpt onderdrukken.

Veertigers en vijftigers

Het probleem:
Je begint er moe uit te zien, zelfs na een goede nachtrust. Je huid wordt droger, fijne lijntjes worden dieper en je teint wordt dof. Je wangen worden minder stevig en je gezichtscontouren zachter; het is tijd om actie te ondernemen! 

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De oplossing:
Pak die lijntjes aan en verstevig je huid. Kies voor een anti-aging dagcrème met vitamines C en E, retinol (een vitamine A derivaat) of met het uiterst trendy co-enzym Q10. Als je meer van natuurlijke producten houdt dan zijn producten die rijk zijn in polyphenols (zoals groene thee of druivenpittenextract) een goede keuze. Lift en verstevig met producten met hyalaronzuur en collageen.  

Vijftigers en zestigers

Het probleem:
De onvermijdelijke menopauze; je huid wordt dunner en ruwer, je wangen en kin beginnen uit te zakken, die rimpels worden prominenter en leeftijdsvlekjes beginnen op je voorhoofd en neus te verschijnen. Maar geen paniek! 

De oplossing:
Ga voor 2-in-1 formules en geconcentreerde crèmes. Verzacht rimpels en je gelaat met een crème op basis van hyalaronzuur en matrikine. Voed je huid met een peptidecrème voor een egaler gelaat. Reduceer pigmentvlekken met AHA's (glycolzuur).  Vervolledig je look met een lichtreflecterende crème om je huid egaler en jonger te doen lijken.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer