Facelift voor je wenkbrauwen

Facelift voor je wenkbrauwen

Wist je dat je wenkbrauwen veel doen voor je uitstraling? Mooi bijgewerkte wenkbrauwen kunnen een wonderlijk effect hebben op je verschijning: mensen beginnen je te vertellen hoe goed je eruitziet, zelfs zonder dat ze kunnen aangeven wat er precies veranderd is. Even aandacht voor... je wenkbrauwen!


In 2013 ga ik...

Stap 1: hou ze in vorm

De basisregel is geduld: neem niet te veel weg in een keer. Voor je het weet, ben je van wilde wenkbrauwen naar flinterdunne streepjes gegaan. Kijk eerst naar de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen – recht, gebogen, v-vormig... – en hou die in je achterhoofd als je verfijnt en opknapt.

In 2013 ga ik...

Stap 2: voorzichtig epileren

Haal altijd haartjes weg aan de onderkant van de wenkbrauwboog, nooit aan de bovenkant. Je wilt de boog liften, niet doen zakken. Neem ook nooit te veel weg van de binnenste ooghoek. Wenkbrauwen die niet lijnen met de ooghoek zien er vreemd en kunstmatig uit.

In 2013 ga ik...

Stap 3: zorg voor evenwicht

Werk aan beide wenkbrauwen tegelijkertijd. Haal een paar haartjes weg bij de een en ga dan naar de ander om hetzelfde te doen. Op die manier kun je het totaalbeeld in het oog houden.

In 2013 ga ik...

Stap 4: ken je grenzen

Hou een potlood in de lengte langs de zijkant van je neus. Elk haartje aan de neuskant van het potlood moet weg. Hou het potlood diagonaal (45 graden) van de onderkant van je neus naar de buitenste kant van je wenkbrauw om te meten hoe ver je aan de andere kant moet epileren.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador