Facelift voor je wenkbrauwen

Facelift voor je wenkbrauwen

Wist je dat je wenkbrauwen veel doen voor je uitstraling? Mooi bijgewerkte wenkbrauwen kunnen een wonderlijk effect hebben op je verschijning: mensen beginnen je te vertellen hoe goed je eruitziet, zelfs zonder dat ze kunnen aangeven wat er precies veranderd is. Even aandacht voor... je wenkbrauwen!


In 2013 ga ik...

Stap 1: hou ze in vorm

De basisregel is geduld: neem niet te veel weg in een keer. Voor je het weet, ben je van wilde wenkbrauwen naar flinterdunne streepjes gegaan. Kijk eerst naar de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen – recht, gebogen, v-vormig... – en hou die in je achterhoofd als je verfijnt en opknapt.

In 2013 ga ik...

Stap 2: voorzichtig epileren

Haal altijd haartjes weg aan de onderkant van de wenkbrauwboog, nooit aan de bovenkant. Je wilt de boog liften, niet doen zakken. Neem ook nooit te veel weg van de binnenste ooghoek. Wenkbrauwen die niet lijnen met de ooghoek zien er vreemd en kunstmatig uit.

In 2013 ga ik...

Stap 3: zorg voor evenwicht

Werk aan beide wenkbrauwen tegelijkertijd. Haal een paar haartjes weg bij de een en ga dan naar de ander om hetzelfde te doen. Op die manier kun je het totaalbeeld in het oog houden.

In 2013 ga ik...

Stap 4: ken je grenzen

Hou een potlood in de lengte langs de zijkant van je neus. Elk haartje aan de neuskant van het potlood moet weg. Hou het potlood diagonaal (45 graden) van de onderkant van je neus naar de buitenste kant van je wenkbrauw om te meten hoe ver je aan de andere kant moet epileren.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Perfect epileren… hoe doe je dat?
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina