Feit of fabel?

Feit of fabel?

Een greep uit de beste beauty tips aller tijden!


Fabel – Hoe natuurlijker, hoe beter
De keuze om eerder natuurlijke producten te kiezen dan producten met synthetische bestanddelen, zou eerder een persoonlijke voorkeur moeten zijn dan een wetenschappelijke vaststelling, aangezien er geen enkel wetenschappelijk bewijs is dat hier een verklaring voor geeft. Een ingrediënt mag dan wel oorspronkelijk afkomstig zijn van een boom bijvoorbeeld, dan wil dat nog niet zeggen dat het tijdens het verdere productieproces niet chemisch werd veranderd of bewerkt.

Feit – Een vlekkeloze nagellak
Lak je nagels ‘s avonds. Geen nood als je de nagelriemen hebt meegelakt. Wrijf ze daarna in met een beetje nagelriemolie. De volgende ochtend kan je alle “foutjes” er zeer gemakkelijk afschrobben in de douche en er een nieuwe toplaag over doen.

Fabel – Tandpasta is het perfecte middel tegen puistjes
Dit fabeltje is ontstaan toen tandpasta nog zink bevatte, een bestanddeel dat werd aangeraden tegen probleemhuiden. Dit bestanddeel is ondertussen echter vervangen door meer doeltreffende ingrediënten zoals fluoride en antibacteriële ingrediënten die puistjes net in de hand werken.

Feit – Koud water op mijn gezicht maakt jonger Het kan de huid misschien even verfrissen en stevig maken, maar op lange termijn zal het de huid meer schaden dan baten. Plotse temperatuursveranderingen kan permanente schade veroorzaken.

Fabel - Foundation veroorzaakt puistjes
Integendeel, foundation kan het perfecte hulpmiddel zijn voor een huid die gevoelig is voor puistjes, wanneer het oliecontrolerende bestanddelen bevat. Het is belangrijk dat je je huid voorzichtig maar grondig reinigt aan het einde van de dag zodat de foundation goed verwijderd wordt.

Feit - Hertenoogjes
Haal de mascara uit de tube en ga met het uiteinde van het borsteltje eerst over de buitenste wimpers van het bovenste ooglid. Werk dan met de rest van het borsteltje naar de binnenste ooghoeken toe. Tegen dan is er nog net genoeg mascara over zodat het niet brokkelt.

feitoffabel?

Fabel – Een kraaknette huid is goed
Een kraaknette huid heeft geen oppervlaktelaag meer, de beschermlaag van de huid die het veerkrachtig en jong houdt.

Feit – Aspirientje tegen puistjes
Plet een aspirientje, meng het met een beetje water totdat je een pasta hebt en breng het rechtstreeks op de puist aan. Aspirine bevat salicylzuur, hetzelfde ingrediënt dat vele cosmeticaproducten voor probleemhuiden bevatten. Het zuivert de poriën, verwijdert dode huidcellen en vermindert ontstekingen en roodheid.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Fabel – 1 keer per jaar bruinen in de zon is niet ongezond
Eenmaal per jaar bruinen in de zon is de perfecte manier om het goed te beschadigen. Geen enkele bruining is goed voor de huid, maar intense blootstelling slechts één keer per jaar is het meest schadelijke van allemaal.

Feit - Boost een donkere of ondoorschijnende lipkleur met vaseline
De kleur zag er goed uit in de tube, maar nu je het zelf hebt opgebracht, lijkt het gewoon nergens naar! Smeer dan gewoon wat vaseline over je lippen en dep met een papiertje. De kleur zal er eens zo mooi uitzien.

feitoffabel?

Fabel – Water drinken hydrateert de huid
Door liters water te drinken zal je vaker naar het toilet moeten gaan, maar het zal de huid niet hydrateren. De structuur die ervoor zorgt dat de huid vochtig blijft, is voornamelijk gemaakt van vetten. Dus eet zeker voldoende vetzuren.

Feit – In plaats van parfum op de huid te sprayen, doe je dit beter op de kleren waar het langer zal blijven en niet zal vervagen.

Fabel – Van chocola krijg je puistjes
Chocola veroorzaakt geen puistjes, maar de suiker erin wel. Als je veel geraffineerde koolhydraten eet, verzadigde vetten en bestanddelen die hoog op de glykemische index staan, kan je huidproblemen krijgen.

Feit – Een deukje in de nagellak
Maak de vingernagel vochtig met een beetje nagellakverwijderaar en veeg voorzichtig over de nagellak tot het weer glad is.

Fabel – Borstel je haar 100 keer per dag
Dit kan misschien goed voor de hoofdhuid zijn, maar niet voor de lengte van je haar. Veelvuldig borstelen beschadigt het haar en kan het breken en splitten. Het zorgt er ook voor dat natuurlijke oliën worden verspreid, waardoor het haar meer moet worden gewassen. Met andere woorden: borstel je haar enkel wanneer het nodig is.

Feit – Welke haarkleur past bij mij?
Een haarkleur die je ogen des te mooier laat uitkomen, staat op je lijf geschreven.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina