Frisse blik op oogverzorging

Frisse blik op oogverzorging

Je ogen zijn de hele dag in beweging. Logisch dat de huid errond erg gevoelig is voor expressielijntjes. Lachlijntjes, geen probleem, maar donkere kringen, wallen, rimpels en een opgezwollen huid kunnen we missen als kiespijn.


Donkere kringen & co
Veel experts zijn van mening dat een slechte bloeddoorstroming als gevolg van vermoeidheid, slaapgebrek of stress donkere kringen kan veroorzaken. Maar ook aders en bloedvaatjes die door je huid schijnen en een geïrriteerde en droge huid kunnen je een vermoeide aanblik geven. Zelfs je wenkbrauwbeen kan een donkere schaduw werpen op je oogomtrek.

Je gevoeligste plekje
De zeer dunne huid rond je ogen is het meest kwetsbare deel van je lichaam. Ze zal er veel sneller oud uitzien dan andere delen van je huid. Het is dus belangrijk om zonneschade te beperken en je oogomtrek op de juiste manier en consequent te verzorgen.

De juiste zorg
Om donkere kringen, fijne lijntjes en co te helpen voorkomen of vervagen gebruik je best een vederlichte vochtinbrengende oogcrème. Zulke crèmes zijn ontwikkeld om de specifieke behoeften van de oogomtrek te vervullen. Ze verplaatsen zich bijvoorbeeld niet op de huid. Op die manier lopen ze niet in het oog en zullen ze het dus ook niet irriteren, zoals de meeste moisturizers wél doen. Kies oogcrèmes met zachte, niet irriterende ingrediënten, aangevuld met vitamines, antioxidanten en huidvullende substanties.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Extra hulp
Let op met je zoutinname, zorg voor voldoende slaap en wrijf niet te veel onder je ogen. Probeer een allergie of sinusitis voor te zijn: ze kunnen je ogen doen zwellen. Stress zie je ook erg snel op en rond je ogen. Vermijd dus zo veel mogelijk stressuitlokkende factoren.

Het geschikte moment
De nacht is het ideale moment om je kwetsbare ooggebied te behandelen. Je huid is dan ontvankelijker voor producten. Masseer je oogcrème voorzichtig in de huid rond je ogen. En bescherm ze overdag altijd met een product met zonbeschermingsfactor.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer