Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Met vlotte zomerkleedjes en topjes in het vooruitzicht zijn mooi gebronsde benen en armen een must. Als je een zelfbruinende crème gebruikt, dan zijn deze tips onmisbaar voor een vlekkeloos resultaat.


Stap 1: voorbereiding
Exfolieer je huid met een grove scrubcrème zodat je een zachte huid krijgt zonder droge plekjes, want die geven een vlekkerig resultaat. Let vooral op knieën, ellebogen en enkels. Volg met een zeepvrije bodywash. Spoel goed af en droog je huid goed af, geef je huid een paar minuten extra om af te koelen alvorens de bruin-zonder-zon aan te brengen.

Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Stap 2: kleur
Zorg altijd voor goed licht als je zelfbruinende crème aan gaat brengen. Knijp een flinke dot crème op je handen, verdeel tussen je handen en masseer in de huid. Werk met draaiende bewegingen vanaf je enkels tot aan je nek, en vermijd knieën, ellenbogen en de bovenkant van je voeten. Als de lotion bijna volledig opgenomen is in je huid smeer je het laatste beetje uit over je voeten, knieën en ellenbogen. Als je een spraycrème gebruikt, spuit dan rechtstreeks op je lichaam met een afstand van ongeveer 20cm. Wrijf de crème goed in, vergeet ook niet je handen goed te wassen als je klaar bent en borstel onder je nagels. Wacht zeker 20 minuten voordat je je aankleedt.

Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 3: afwerken
Gebruik een vloeibare bronzer als je de kleur eens wat wilt verdiepen voor een speciale gelegenheid. Giet wat bronzer in je handpalmen en ga lichtjes over je benen, armen en borst in lange, gelijkmatige halen. Geef je huid nog wat extra sprankel met wat bronzingpoeder op je schouders en decolleté.

Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Stap 4: bijhouden
Hou je kleurtje fris door om de drie dagen te scrubben en opnieuw zelfbruinende crème aan te brengen. Hou je huid zijdezacht en soepel door tussen de scrubbeurten door een bodylotion te gebruiken. Vergeet niet een zonnecrème te gebruiken als je naar buiten gaat want de meeste bruin-zonder-zon formules bevatten er geen.

Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Tip: streperig kleurtje? Breng wat meer bruin-zonder-zon aan op de lichte plekjes om het gebied egaal donkerder te maken, óf verlicht de strepen door ze met een halve citroen in te wrijven.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer