Gelaatsverzorging voor mannen

Gelaatsverzorging voor mannen

Mannen zijn net als vrouwen gebaat bij een aangepaste gelaatsverzorging. Of je nu een normale, vette, droge of gevoelige huid hebt, sla je dagelijkse verzorgingsroutine niet over!


Gelaatsverzorging voor de normale huid

Het is niet omdat je gezegend bent met een makkelijke huid, dat je je gelaat niet hoeft te verzorgen. Wil je je gelaat zo lang mogelijk in een goede conditie houden, reinig het dan 's ochtends en 's avonds. Daarna breng je een hydraterende crème aan om het vochtgehalte van je huid op peil te houden. Als je in de zon komt, is een dagcrème met uv-filter geen overbodige luxe. En als finishing touch verwen je je gelaat wekelijks met een scrubbeurt.

Gelaatsverzorging voor de vette huid

Meer dan 30% van de mannen heeft last van een glimmende en onzuivere huid. Bij dit huidtype is een grondige reiniging een essentieel onderdeel van de gelaatsverzorging. Gebruik een speciaal reinigingsproduct voor een vette huid en geef je gelaat twee keer per week een scrub. Met een vetvrije, lichte moisturizer blijft je huid gehydrateerd zonder dat ze gaat glimmen.

Gelaatsverzorging voor de droge huid

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Een droge huid voelt snel trekkerig en strak aan, vooral na het scheren of bij blootstelling aan airco, verwarming of gure weersomstandigheden. Met het ouder worden kun je snel last krijgen van fijne lijntjes rond je ogen, op het voorhoofd en op de wangen. Jouw huid heeft in de eerste plaats nood aan hydratatie. Gebruik een mild scheerproduct met beschermende bestanddelen. Achteraf smeer je je gelaat in met een crème die de huid langdurig hydrateert. Een wekelijks vochtinbrengend masker zorgt ervoor dat je huid soepel en comfortabel aanvoelt.

Gelaatsverzorging voor de gevoelige huid

Door veelvuldig scheren kan de mannenhuid branderig aanvoelen, rode uitslag vertonen en geïrriteerd reageren op aftershave, zon en temperatuurschommelingen. Je kunt irritaties vermijden door je te scheren met een product dat verkoelende bestanddelen bevat. Achteraf breng je je huid tot rust met een kalmerende balsem of aftershave.

Verzorg ook je hals

Veel mannen verzorgen hun gelaat maar slaan hun hals over. Nochtans heeft de hals het vanwege het scheren minstens even zwaar te verduren als het gelaat. Vandaar deze tip: als je een verzorgende crème of balsem op je gelaat aanbrengt, neem dan ook je hals mee.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina