Gespleten en gebroken nagels

Gespleten en gebroken nagels

Vele vrouwen hebben wel eens last van gespleten of gebroken nagels en ondanks regelmatige bezoekjes aan de manicure, is knippen soms de enige oplossing. Om dit te vermijden, kunnen de volgende tips goed van pas komen.


Een gouden regel is dat je nooit ofte nimmer je nagels mag knippen. Hierdoor worden ze zwakker en gaan ze splitten. Het beste is om je nagels twee keer per week te vijlen, liefst met een kartonnen nagelvijl, aangezien metalen vijlen zeer ruw kunnen zijn.

Vijl je nagels altijd in dezelfde richting om splitten te voorkomen.

Wrijf je nagels elke avond goed in met handcrème, vaseline of olijfolie. Net als huid en haar zijn ook nagels gemaakt van keratine en een tekort aan bepaalde voedingsstoffen kan een negatieve invloed hebben. Het perfecte middel om je nagels weer sterk en gezond te maken, is biergist.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Draag zorg voor je nagels wanneer je met de dagelijkse huishoudelijke taken bezig bent. Draag steeds handschoenen tijdens het schoonmaken, aangezien warm water de nagels zachter en bijgevolg ook zwakker maakt.

Vermijd absoluut nagellakverwijderaars met aceton. Deze zijn zeer ruw op nagels en dan zijn al je goede zorgen voor niets geweest!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina