Gevoelige huid

Gevoelige huid

Scheren kan onprettige ervaringen met zich meebrengen. Gelukkig hebben we enkele oplossingen voor de meest voorkomende problemen die mannen kunnen hebben.


G Fact
Droog haar is net zo moeilijk om te snijden als koperdraad van vergelijkbare dikte
Als u last hebt van branderigheid of sneetjes en kerfjes bij het scheren, kijk dan hieronder hoe u uw gevoelige huid kunt verzorgen en kunt beginnen te genieten van een aangename en comfortabele scheerbeurt.

Bereidt uw huid op een goede manier:
Gebruik de nieuwe Gillette Series Scrub of Wash om vet, vuil en dode huidcellen te verwijderen. Die stoffen kunnen de baan van uw scheermes blokkeren en de soepelheid van de haal verminderen. Hydrateer tegelijkertijd uw gezicht minstens drie minuten met warm water om uw gezichtshaar te verzachten, zodat het gemakkelijker kan worden gesneden.

Begin met het juiste gereedschap:
Gebruik een niet drogende scheergel om uw scheerapparaat soepeler te laten glijden en minder aan het haar te laten trekken. Gebruik ook een geavanceerd meerbladig scheerapparaat met mesjes die dicht bij elkaar staan. Dit helpt om de druk te helpen verminderen op de huid voor een buitengewone comfort.

Controleer uw scheermesje:
Botte mesjes kunnen leiden tot sneetjes en irritatie. Vervang de mesjes als u voelt dat ze trekken aan de huid of als het scheren onaangenaam wordt. Of probeer een scheerapparaat met een indicatorstrip die wit wordt als u geen optimale scheerbeurt meer hebt.

Gebruik een goede techniek:
Scheer met lichte, zachte halen: uw scheerapparaat moet ten slotte het werk doen, en niet u. Begin te scheren met de groeirichting mee. Scheer dan indien nodig tegen de groeirichting in om nog korter af te snijden.

Bewaar het beste voor het laatste:
Als u pas op het einde van uw scheerbeurt uw bovenlip scheert en rond uw mond, krijgt de scheergel meer tijd om in te werken en wordt uw gezichtshaar nog zachter op deze moelijke plekken. Het kost u dan minder inspanning om de haartjes af te snijden. Bovendien is een enkelvoudig mesje erg handig voor moeilijke plekjes, zoals onder de neus.

Spoel het scheermesje regelmatig af:
Als u dat tijdens het scheren doet, voorkomt u dat er op de mesjes en in de cartridge vuil ophoopt. Geen vuil betekent soepeler glijden en meer comfort. Als u een scheerapparaat met batterijen gebruikt, zullen de vibraties bovendien het afspoelen helpen.

Bescherm uw gezicht en nek.
Na het scheren afspoelen met koud water en droogdeppen. Gebruik daarna de nieuwe Gillette Series Balsem, Gel, Gezichtscrème of Splash om uw huid te kalmeren, af te koelen, te bevochtigen of te verfrissen.

Andere problemen & oplossingen:

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Chocolademousse

Chocolademousse

Chocolademousse

Iedereen kan wel naar de snoepwinkel of bakker gaan voor zoetigheden voor familie en lovers met Valentijn. Maar als je een chocoladeliefhebber bent d...

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok
5

Kinderen maken dolgraag zelf hun Vaderdagcadeaus en papa’s zijn altijd gelukkig met hun zelfgemaakte geschenken. Leuke ideeën voor zelfgemaakte cadeautjes zijn echter niet altijd even makkelijk te vinden. Maar geen zorgen, Zin in meer biedt inspiratie met deze snorrenmok. Volg gewoon stap voor stap deze eenvoudige aanwijzingen.

You have already participated to this slideshow
Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie

Scheertips & tricks

Scheertips & tricks

Scheertips & tricks

Meer dan 600 miljoen mannen scheren zich met Gillette. Hoe je je scheert maakt op zich niet uit, maar er zijn wel manieren om een nog gladder en comfortabeler resultaat te krijgen.