Gezichtsontharing

Gezichtsontharing

Tja, de grillen van de natuur. Op het vlak van gezichtsbeharing hebben sommige vrouwen meer geluk dan andere. Brunettes hebben vaak een donziger gelaat. Geen reden tot paniek. Gewoon zorgen dat je geregeld epileert.


Gezichtsontharing

Maak je geen zorgen. Waar ze ook de kop opsteken, gezichtshaartjes kan je makkelijk epileren. Zacht en pijnloos. Reinig om te beginnen dat deel van je gezicht dat je wil epileren met een zachte desinfecterende lotion.

Gebruik een epileerpincet met afgeronde uiteinden. Trek eerste de snorhaartjes uit. Begin voor je snorhaartjes bij je mondhoeken en ga zo naar de neus. Volg daarbij de richting van de haartjes. Wees nauwkeurig en aandachtig, zodat je geen donshaartjes afbreekt of je huid niet irriteert.

Een andere, zeer doeltreffende oplossing is was. Enig nadeel is dat je moet wachten tot de haartjes een zekere lengte hebben. Breng de was aan in de richting van de haartjes. Eens gestold, trek je de was er in één ruk weer af, van je mondhoeken in de richting van je neus. Zorg dat je intussen je huid opspant.

Als je huiverachtig staat tegenover epileren, dan kan je nog altijd kiezen voor ontkleuring. Je moet wel weten dat, als je veel dons hebt, de haartjes zelfs na deze behandeling zichtbaar kunnen blijven. Het volstaat een ontkleurende crème aan te brengen gedurende tien minuten en nadien je gezicht te reinigen met lauw water.

Welke methode je ook kiest, je raakt zeker van je gezichtshaartjes af. Je hoeft je er dus niet bij neer te leggen!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Met vlotte zomerkleedjes en topjes in het vooruitzicht zijn mooi gebronsde benen en armen een must. Als je een zelfbruinende crème gebruikt, dan zijn deze tips onmisbaar voor een vlekkeloos resultaat.

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Een snelle en gezonde lunch voor het hele gezin en de perfecte maaltijdsoep voor koude dagen. Een snel recept van Zin in meer - vandaag: huisgemaakte...

Klaar om te bruinen zonder zon?

Klaar om te bruinen zonder zon?

Klaar om te bruinen zonder zon?

De zomer komt er weer aan! Haal die rokjes en zomerjurkjes al maar boven... Echter, een mooie, elegante look behouden gedurende de zomermaanden is soms moeilijk en daar hoort uiteraard een mooi gebruinde huid bij ... Een goede zelfbruiner is dus een absolute must voor een geslaagde zomer! Maar hoe breng je zo’n product het beste aan zonder dat je lelijke strepen krijgt? Met onze tips heb je gegarandeerd resultaat!