Gezichtsyoga om rimpels te bestrijden

Gezichtsyoga om rimpels te bestrijden

Als je de veroudering van de huid van je gezicht wilt tegenhouden, is er niets beter dan een paar eenvoudige oefeningen om je gezichtsspieren te versterken en het verslappen van de huid tegen te gaan. Een anti-agingbehandeling die geen cent kost!


Slappe huid voorkomen
Buig je hoofd voorzichtig naar achteren en adem in. Breng je hoofd weer in de uitgangspositie terwijl je uitademt. Doe dit drie keer en buig je hoofd daarna naar achteren terwijl je probeert je onderlip over je bovenlip te leggen. Adem zo diep mogelijk uit terwijl je je hoofd weer terugbrengt.

Hangende oogleden voorkomen
Zet je duim op je wenkbrauw en je wijsvinger op je ooglid en beweeg de twee vingers uit elkaar terwijl je probeert je ogen te sluiten. Adem tegelijk uit en laat dan los.

De ogen ontspannen
Zet je duim onder je wenkbrauw en duw hem omhoog terwijl je probeert je oog dicht te doen. Leg daarbij je hand over je andere oog en ontspan dan je ogen door kleine cirkels op je oogleden te maken, zonder te duwen.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Je onderlip voller maken
Steek je twee duimen in je mond, op je onderlip, en probeer deze naar buiten te duwen. Haal je duimen uit je mond, zet je vingers op je onderlip en blaas erop met de bovenlip, zoals op een panfluit. Het doel: de spieren in de lip versterken en de spierspanning verbeteren.

Kraaienpootjes bestrijden
Leg je handen voor het midden van je voorhoofd tegen elkaar alsof je bidt, beweeg ze naar beneden en uit elkaar voor je neus, zodat je handen op je slapen komen. Strek je handen en probeer de kraaienpootjes glad te strijken. Adem diep in en probeer je ogen dicht te doen. Laat daarna los. Klop daarna voorzichtig op je slapen met je vingertoppen om de huid los te maken

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador