Gezichtsyoga om rimpels te bestrijden

Gezichtsyoga om rimpels te bestrijden

Als je de veroudering van de huid van je gezicht wilt tegenhouden, is er niets beter dan een paar eenvoudige oefeningen om je gezichtsspieren te versterken en het verslappen van de huid tegen te gaan. Een anti-agingbehandeling die geen cent kost!


Slappe huid voorkomen
Buig je hoofd voorzichtig naar achteren en adem in. Breng je hoofd weer in de uitgangspositie terwijl je uitademt. Doe dit drie keer en buig je hoofd daarna naar achteren terwijl je probeert je onderlip over je bovenlip te leggen. Adem zo diep mogelijk uit terwijl je je hoofd weer terugbrengt.

Hangende oogleden voorkomen
Zet je duim op je wenkbrauw en je wijsvinger op je ooglid en beweeg de twee vingers uit elkaar terwijl je probeert je ogen te sluiten. Adem tegelijk uit en laat dan los.

De ogen ontspannen
Zet je duim onder je wenkbrauw en duw hem omhoog terwijl je probeert je oog dicht te doen. Leg daarbij je hand over je andere oog en ontspan dan je ogen door kleine cirkels op je oogleden te maken, zonder te duwen.

Je onderlip voller maken
Steek je twee duimen in je mond, op je onderlip, en probeer deze naar buiten te duwen. Haal je duimen uit je mond, zet je vingers op je onderlip en blaas erop met de bovenlip, zoals op een panfluit. Het doel: de spieren in de lip versterken en de spierspanning verbeteren.

Kraaienpootjes bestrijden
Leg je handen voor het midden van je voorhoofd tegen elkaar alsof je bidt, beweeg ze naar beneden en uit elkaar voor je neus, zodat je handen op je slapen komen. Strek je handen en probeer de kraaienpootjes glad te strijken. Adem diep in en probeer je ogen dicht te doen. Laat daarna los. Klop daarna voorzichtig op je slapen met je vingertoppen om de huid los te maken

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
In minder dan 10 minuten van just out of bed naar smile, it’s a beautiful day

In minder dan 10 minuten van just out of bed naar smile, it’s a beautiful day

In-minder-dan-10-minuten-van-just-out-of-bed-naar-smile-it-s-a-beautiful-day

Dit is voor die vreselijke dagen waarop je ‘help!’ denkt als je jezelf in de badkamerspiegel ziet. En eigenlijk voor elke morgen. Want in minder dan 10 minuten zie je er frisser uit dan de ochtenddauw zelf. Gewoon de vier simpele stappen van dit strakke ochtendplan volgen en je loopt de rest van de dag goedgezind rond met een opgepepte huid en een stralende blik. Wedden?

Rimpels weg!

Rimpels weg!

Rimpels weg!

De strijd tegen rimpels is diep geworteld. Letterlijk. Vanaf je twintigste en met een beetje geluk je dertigste word je elke dag geconfronteerd met die lieflijke (ahum) lachlijntjes. Maar hoeveel weet je er echt over? Wat veroorzaakt rimpels en waarom hebben sommige vrouwen er meer last van dan andere?

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow