Glimlach je rimpels weg

Glimlach je rimpels weg

Hoe zet je je glimlach in om rimpels te bestrijden? In tegenstelling tot wat we vaak denken kan 3 minuten per dag glimlachen je nek helpen liften en je lippen en wangen verstevigen. Probeer deze 4 gemakkelijke oefeningen thuis en lach de zomer tegemoet!


Neem voor je begint de juiste houding aan. Ga voor een spiegel stan en hou je rug netjes recht met je schouders ietsje naar achteren. Adem diep in.

In het begin doe je de oefening om de dag. Daarna herhaal je het één of twee keer per week. Je kan het deel laten uitmaken van je gelaatsverzorging.

1. Lach de klinkers gedurende 2 minuten
In deze oefening moet je een serie klinkers volledig uitspreken terwijl je lacht. Adem goed in voordat je begint. Herhaal 3 maal.
Deze oefening lift de nek en verstevigt de mondhoeken. 

2. Maak vislippen gedurende 3 minuten
Zuig je wangen in tot je lippen een acht-vorm maken (Alsof je een vis nadoet). Houd 10 seconden aan. Herhaal 20 keer.
Dit verstevigt de wangen en lippen en lift het ondergezicht.

3. Een beetje druk uitoefenen gedurende 3 minuten
Knijp je lippen samen tot ze je tanden raken. Oefen een beetje druk uit en rek ze zo wijd je kan. Houd de druk 20 seconden aan alvorens alle spieren volledig te laten ontspannen. Doe dit een twaalftal keren.
Deze oefening helpt effectief het uitzakken van de huid rond de lippen te voorkomen en zal je glimlach zeker ten goede komen! 

4. De luchtkus gedurende 2 minuten
Pers je lippen samen in een extreme kusmond. Houd deze positie zo lang mogelijk aan (30 seconden). Voor maximaal effect plaats je twee vingers op de lippen en oefen je een beetje druk uit om de mondspieren nog meer te verstevigen. Herhaal 4 maal. 
Dit verstevigt de lippen en vervaagt fijne lijntjes en rimpels rond de mond.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Lady Hawk

Lady Hawk

gemeld

Ha,daar zal ik eens mee beginnen! Weet iemand hoe je zelf oogcréme of gel maakt?

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Gezichtsyoga om rimpels te bestrijden

Gezichtsyoga om rimpels te bestrijden

Gezichtsyoga om rimpels te bestrijden

Als je de veroudering van de huid van je gezicht wilt tegenhouden, is er niets beter dan een paar eenvoudige oefeningen om je gezichtsspieren te versterken en het verslappen van de huid tegen te gaan. Een anti-agingbehandeling die geen cent kost!

Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Verrassingsbrood én champagne

Verrassingsbrood én champagne

pain-surprise

Snijd de hoed van het brood en 1 cm van de korst onderaan. Gebruik een mes met een lang en fijn lemmet om het kruim rondom los te snijden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
10 anti-acnetips

10 anti-acnetips

10 anti-acnetips

Slecht nieuws: acne stopt niet altijd na je tienertijd. Een troost: je bent niet de enige volwassene die geregeld te kampen heeft met ontsierende pukkeltjes! Goed nieuws: met deze tien tips kun je je acne onder controle proberen te houden.