Handen met een hoge aaibaarheidsfactor

Handen met een hoge aaibaarheidsfactor

Droom je van handen die zo zacht zijn als fluweel? Verlang je naar onberispelijke nagels? Wij weten hoe je die in een mum van tijd cadeau doet aan jezelf.


Mooie handen hebben en houden vraagt niet veel tijd maar wel een beetje discipline. Gebruik elke dag een olie om je nagelriemen zacht en soepel te houden. Zo zien ze er verzorgd uit en heb jij minder de neiging om aan je nagels te prutsen of te bijten.

Scrub je handen twee à drie keer in de week om dode huidcellen te verwijderen. Masseer elke dag zorgvuldig een vochtinbrengende handcrème in. Die twee minuutjes verbeteren de textuur van je huid, je handen blijven er soepel van en de doorbloeding wordt gestimuleerd – ideaal om vervelende winterhanden te voorkomen.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Kies voor een handcrème met uv-bescherming om veroudering tegen te gaan. Ouderdomsvlekken verschijnen het snelst op je handen. Leg twee keer per week een extra dikke laag crème op je handen en laat die rustig intrekken. Extra vocht brengt je dichter bij de perfecte perzikhuid.

Voor je je nagels gaat lakken, breng je eerst een neutrale basislak aan. Zo worden je nagels sterker en heb je minder kans op verkleuring. En dan volgt het echte werk: kiezen welke schitterende kleur je het mooist vindt. Een zachtroze kleur als je het wat discreter wil houden of vurig rood voor een avondje uit. Wil je het chiquer dan chic maken? Eindig dan met een laagje glitter nagellak.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina