Happy-Haarloos

Happy Haarloos

Scheren, waxen, bleachen of epileren? Elke methode heeft zijn voor- en nadelen. Maar, zoals de Engelsen zeggen: “The proof of the pudding is in the eating.” Enkel door te proberen kan je oordelen. Proefkonijn is ZIN IN MEER-experte Hilde. Week na week ging ze aan de slag voor het perfecte haarloze resultaat.


Het eerste dat door mijn hoofd schiet als ik mezelf voor deze uitdaging plaats, is natuurlijk scheren met een mesje. Het lijkt me de makkelijkste, snelste én goedkoopste oplossing. Het resultaat oogt – weliswaar eventjes - piekfijn. Mijn bikinilijn is daarentegen iets minderhappy met deze klassieker: rode bobbels en ingegroeide haartjes boycotten al na enkele dagen mijn gladde missie.

Misschien is harsen dan wel de grote en tegelijk milde verdwijntruc waarnaar ik zocht? De haartjes laten zich in één ruk verwijderen en mijn huid lijkt het daar niet moeilijk mee te hebben. Klein nadeel: de haartjes moeten een minimumlengte hebben voor een optimaal resultaat. En net die minimumlengte vreet een beetje aan mijn geduld...

Een ontharingscrème dan maar? Ik lees op de verpakking dat die de haartjes niet afbreekt, maar ze op wonderbaarlijk wijze doet wegsmelten. Smeren, laten intrekken, afspoelen en klaar! Het verdict? De haartjes blijven iets minder lang weg dan bij het harsen, maar net iets langer dan bij een scheerbeurt. Best een goede score dus, tot ik rode bobbeltjes en zelfs hier en daar puistjes spot op mijn gevoelige huid. Bovendien lijkt de geur me urenlang te achtervolgen. Jammer, maar helaas...

Braun Silk-épil 7
Braun Silk-épil 7
(25)

Verwijdert zelfs de allerkleinste haartjes tot wel 0,5 mm!

Ontdek nu!

Het epileertoestel ligt al een tijdje ongebruikt in een hoekje. De technologie is inmiddels erg geëvolueerd, maar de pijn die een eerste epileerbeurt me vijftien jaar geleden bezorgde, staat me nog redelijk bij. Ik denk aan de benen van Jennifer Lopez en raap al mijn moed bij elkaar. De Braun Silk-épil Dual Epilator ziet er alvast een pak aantrekkelijker uit dan mijn eerste marteltuigje. Benen bloot en actie. De eerste seconden voel ik een licht prikkend gevoel, maar dat wordt al snel geneutraliseerd door de trilmassage. Ik moet maar één keer traag over mijn huid glijden voor een verbluffend glad resultaat. Dit staat mijlenver van het horrorscenario jaren geleden! Na het epileren smeer ik mijn benen royaal in met een neutrale crème. Geen overbodige luxe, want mijn benen lijken plots een tintje lichter...

Na een week herhaal ik de behandeling. En zoals beloofd verdwijnen nu zelfs de kleinste haartjes op mijn benen. Ik neem het toestelletje mee onder de douche en met succes, want de combinatie van de gel en het warme water verzachten het prikkende gevoel. Anderhalve maand en een wekelijkse epileerbeurt later lijken de haartjes overal minder snel én minder talrijk terug te komen. Nooit gedacht, maar ik ben fan!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Ehyas

gemeld

inderdaad is epileren heel handig voor benen / armen. maar voor bikinilijn is het echt een miserie, ik heb een braun epilator gekocht maar special voor bikinilijn, ik heb het nooit kunnen gebruiken voor bikinilijn maar enkel voor mijn benen en armen, en dat heeft echt goed gewerkt voor mijn benen/armen. Bestaat er echt een oplossing voor oksels en bikinilijn behalve laser?

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina